Connect with us

Stiri despre telefoane

Top 15 magazine de electronice din China in 2017

Published

on

Top 15 magazine de electronice din China in 2017, topul este alcatuit pe baza ratingului lasat de catre cei ce au cumparat de-a lungul timpului, aceste informatii si o baza larga de date legate de majoritatea magazinelor, puteti gasi pe resellerratings.com.

Tot acolo puteti sa va lasati propriul review (bun sau rau), sa acordati note sau sa va interesati despre un anumit magazin din China sau din alta parte. Apare si Romania pe acolo dar nu sunt trecute marile magazine. Oricum, daca nu sunteti interesati numai de electronice, in partea stanga (pe resellerratings.com) gasiti si alte domenii.

Ce inseamna pana la urma cel mai de incredere magazin? Logic ar fi sa nu avem probleme la transport (ce tine de ei), sa nu trimita un produs defect cu buna credinta sau unul inferior, sa fie rapizi cu procesarea comenzilor si sa aiba un suport bun in relatia cu un anumit client. Trebuie sa stiti ca in cadrul magazinelor de mai jos nu gasiti numai electronice, sunt si jucarii, haine, produse pentru adulti, pentru gradina, gadgeturi, etc. In top apar si magazine specializate pe alte produse in afara de cele electronice.

Advertisement

Si acum, iata magazinele cele mai de incredere din China, conform ratingului aparut pe site-ul amintit anterior:

1. Gearbest (Rating: 9,24)

2. Everbuying (Rating: 9,31)

Advertisement

3. RoseWholesale (Rating: 9,28)

4. DHgate (Rating: 9,14)

5. GeekBuying (Rating: 8,90)

Advertisement

6. Banggood (Rating: 8,88)

7. MiniInTheBox (Rating: 8,76)

8. TideStore (Rating: 8,75)

Advertisement

9. EricDress (Rating: 8,69)

10. TomTop (Rating: 8,60)

11. TBdress (Rating: 8,48)

Advertisement

12. LightInTheBox (Rating: 8,44)

13. SammyDress (Nota: 8,28)

14. LovelyWholesale (Rating: 7,48)

Advertisement

15. Milanoo (Rating: 7,43)

Este posibil ca intre timp datele sa se fi schimbat, acestea au fost culese acum ceva timp, resellerratings.com este o platforma ce cuprinde aproape 200.000 de magazine. Orice client se poate înregistra pe site și poate acorda o nota sau lasa un comentariu pentru magazinul online de unde s-a făcut o achiziție. Pentru ca aceste recenzii sa nu fie false, comentariile sunt aprobate dupa verificare si dupa introducerea tuturor datelor necesare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des