Connect with us
--------

Jocuri pentru telefoane si tablete android

TOP 3 jocuri clasice pentru telefon, martie 2019

Published

on

TOP 3 jocuri clasice pentru telefon, martie 2019 – Haideti sa incercam si ceva mai diferit de data aceasta, jocuri clasice, dar nemuritoare. Stim ca la moda sunt titluri precum PUBG Mobile, Fortnite Mobile, Asphalt, etc.

Exista insa si elte tipuri de jocuri interesante si compatibile cu orice telefon mobil. Fie el mai puternic, sau mai slab dotat. Am selectat cateva jocuri care au facut istorie de-a lungul timpului. Nu vei vedea in fata ochilor o grafica de top, dar sunt perfecte pentru a te prinde.

Advertisement

Sunt 3 jocuri clasice pentru telefon, le-am testat pe toate. Le-am ales pe cele cat mai aproape de original si fara sa te bombardeze cu reclame din 3 in 3 minute. Probabil ca cei mai tineri, nu au jucat niciodata aceste titluri, insa cu siguranta ca vor fi captivati si ei.

Le-am asezat in functie de preferintele mele, insa toate 3 sunt la fel de interesante. Este vorba despre Brick Game, PAC-MAN si Tank Classic:

Advertisement

1 – Brick Game (TETRIS original)

Si cand spun Tetris original, nu gresesc cu absolut nimic. Este ca si cum ai tine in mana un tetris clasic, consola cea mica ce poate fi cumparata si la ora actuala. Jocul a fost lansat initial in anul 1984.

Pentru cei ce nu stiu inca, este vorba despre un joc de puzzle. Este simplu de jucat, sunt practic forme pe care trebuie sa le aranjezi pentru a umple spatiile goale si pentru a completa linii.

Advertisement

Captura din joc:

Interfata este 100% identica cu cea de pe console, asta este poate cel mai important aspect. Pana si sunetul este unul 8 bit, butoanele si functiile sunt si ele identice. Sunt mai multe jocuri integrate intr-unul singur, cel mai interesant este cel clasic.

Advertisement

Dupa instalarea aplicatiei, tot ce trebuie sa faci este sa apesi de doua ori be butonul albastru, cel pe care scrie “Start/Pause”. Sunt si cateva setari, insa nu prea are rost sa le accesam. Exista un buton mare cu care piesele ce cad pot fi rotite, buton stanga/dreapta pentru control si “down”, cel ce face ca piesele sa coboare mai rapid. In rest, va descurcat cu interfata, este super simpla.

Sunt multe versiuni in Google Play, o recomand pe aceasta.

Advertisement

2 – PAC-MAN

Este si el foarte aproape de jocul original. Nu ai nevoie de cunoastinte solide pentru a-l juca si nici macar nu trebuie sa parcurgi multe tutoriale. Este simplu si clasic, a fost lansat in anul 1980.

Pac Man este o mica figurina, scopul este sa colecteze cat mai multe bilute, dar sa se fereasca in acelasi timp de fantome sau de alte caractere care apar in joc. Pe parcurs, ai la dispozitie anumite bonusuri pe care trebuie sa le colectezi. Cand inghite o biluta alba, poate “manca” si fantomele care il urmaresc.

Advertisement

Se controleaza prin gesturi, poate fi jucat cu un singur deget, swipe in orice directe, in orice zona a ecranului. Si de data aceasta sunt mai multe versiuni in Google Play, o recomand pe cea de aici.

3 -Tank 1990 – Classic

Un alt clasic bine reprodus, chiar si pentru telefoanele mobile moderne, cele cu Android. Este ca jocul original, inclusiv grafica si sunetul. Asemanator oarecum cu Pac Man. De data aceasta, controlezi un tank si trebuie sa spargi cat mai multe caramizi posibile si sa-ti distrugi adversarii.

Advertisement

Pentru a controla tankul, trebuie sa folosesti butoanele din partea stanga. Pentru a trage in adversari sau in caramizi, butonul cel mare, din dreapta. Puteti instala versiunea de aici.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Costel

    martie 21, 2019 at 13:02

    Stiu jocuriile , ce mai jucam tetris și tank ?????

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: