baterie

Top 5 Aplicatii Android Septembrie 2014

Top 5 Aplicatii Android Septembrie 2014

Top 5 Aplicatii Android Septembrie 2014

Iata ca a venit si momentul in care am sa va prezint cinci dintre cele mai bune aplicatii pe care merita sa le instalati sau macar sa le testati pe telefoanele sau pe tabletele voastre Android.

Ca de fiecare data am sa incerc sa prezint aplicatii din categorii diferite si cat mai nou lansate.

Retineti ca topul reprezinta o parere pur personala. aplicatiile se pot instala gratuit din magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play.

1 – AutoRap by Smule

Este o aplicatie care merita sa fie pe prima pozitie deoarece este genul de aplicatie cu care te vei distra la maxim! Instalezi aplicatia, o deschizi, apesi butonul rosu de inregistrare audio si spui o propozitie oarecare. Apoi, aplicatia ti-o va mixa pe ritm de RAP sau alt gen muzical pe care il poti alege intr-un mod funny.

Ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun, urmariti clipul de mai jos.

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

2 – GPS Navigation BE-ON-ROAD

Este un navigator GPS ce-si face treaba de minune, o aplicatie GPS gratuita ce contine hartile tuturor tarilor importante de pe toate continentele. Am scris un articol dedicat acestei aplicatii aici.

Untitled

Aplicatia utila se bazeaza pe proiectul OpenStreetMap, are si harta Romaniei, nu necesita conexiune la internet si are printre altele urmatoarele caracteristici: 

-Navigatie GPS offline

-Update al hartilor gratuit

-33 de limbi suportate

-Avertizare depasire viteza

-Harta cu cladiri 3D

-POI (point of interes)

-Mod pieton sau autoturism

-Mod zi sau noapte

-Posibilitate de inregistrare a traseului

DESCARCA APLICATIA GRATUIT

3 – Inregistrare Convorbiri

Spre deosebire de majoritatea aplicatiilor de inregistrat convorbiri care pur si simplu capteaza sunetul de la Microfon (volum redus), Total Recall este gandit special pentru INREGISTRAREA REALA A CONVORBIRILOR, rezultand in captarea canalelor audio de la ambele parti ale convorbirii, pe telefoanele compatibile. Diferenta de calitate este enorma.

Untitled

 

Cand inregistrarea apelurilor este cu adevarat importanta, Total Recall este singura aplicatie in care puteti avea incredere pentru Inregistrarea Convorbirilor pe Android. In plus, aplicatia Total Recall este dezvoltata de Killer Mobile , o companie cu sediul in SUA, care activeaza in aceasta piata din anul 2003.

4 – Hai!

Asa cum stiti, peste numai cateva zile Cosmote Romania va disparea de pe piata fiind inlocuita de T – Mobile, firma ce are asociata in brand culoarea roz. Si aceasta aplicatie intruneste aceasta caracteristica si din moment ce este o aplicatie lansata recent ma gandesc ca are legatura cu evenimentul ce se apropie.

r

Este practic o aplicatie de socializare si citez din descriere “Cu aplicația Hai! controlezi cel mai interactiv show din România de pe 13 septembrie. Apoi, poți folosi aplicația și ca să stabilești ieșirile cu prietenii tăi: creezi evenimente de grup la care îi inviți, discutați toate detaliile de dinainte și share-uiți toate amintitile de după.”

 DESCARCA APLICATIA GRATUIT
5 – Kitty Play – Theme & Iconpack
Untitled
Ai la dispozitie prin intermediul acestei aplicatii seturi noi de iconite si diferite teme pentru telefonul mobil sau tableta Android, imagini de fundal plus alte unelte pentru personalizarea dispozitivului .
DESCARCA APLICATIA GRATUIT