Connect with us

Stiri despre telefoane

De azi se poate juca 6 din 49 și online în mod oficial

Published

on

În premieră pentru România, începând de astăzi, jucătorii pot achiziționa bilete la loto online direct de pe site-ul oficial. Este necesar numai un cont pe platforma bilete.loto.ro.

Faza e că atunci când vreți să vă faceți cont, trebuie să introduceți o adresă de email și apoi să așteptați pe această adresă un email. Unul care poate nici nu vine sau vine cu întârziere. Am incercat sa-mi fac un cont, dar mesajul de confirmare se lasă așteptat. Indicat să căutați și în spam.

Un alt beneficiu ar fi acela că jucătorii își pot încasa premiile în valoare de până la 100 de lei, direct în contul bancar.

Advertisement

Dacă aveți un noroc mai mare, atunci trebuie să vă duceți în agenții. Se pare că urmează și o aplicație pentru telefoanele mobile, dar nu este comunicat un orizont de timp.

juca 6 din 49 și online

juca 6 din 49 și online

„Loteria Română face un nou pas către digitalizare, transparență și accesibilitate, prin lansarea platformei proprii de joc online, bilete.loto.ro.

Lansarea platformei web-based vine la mai puțin de un an de când am făcut disponibile online, prin platforme partenere, cele mai populare și îndrăgite jocuri organizate de companie.

Este o promisiune respectată, de a fi cât mai aproape de români și de a consolida în continuare încrederea cu care am fost învestiți de către jucători, în tradiția celor peste 117 ani de istorie a Loteriei Române. Următorul obiectiv este lansarea și a aplicației native a Loteriei Române, la dezvoltarea căreia se lucrează în prezent.

Advertisement

Poti fi achiziționate bilete la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, există inclusiv posibilitatea de autentificare prin ROeID. Cred că este un cod al organizației sau entității înregistrate în Registrul Operatorilor Economici din România

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Liviu

    aprilie 5, 2024 at 01:29

    Buna seara
    Adevarat, se poate juca si online, dar…Pentru fiecare bilet cumparat online se aplica si un comision de jocuri de noroc de 1 % din valaore bilet dar nu mai mic de 5 lei. Asadar la o varianta jucata se mai adauga 5 lei total 12 lei. Joci 3 variante 21,5+5 ..26,5 lei. O idiotenie mai mare nu se putea face. Daca mergi si cumperi un bilet cu 3 variante din agentie, platesti numai 21,5 lei (fie ca platesti cash fie cu cardul), dar asa, daca optezi sa cumperi online, taxa nesimtita. Discriminare ordinara.Exemplele de mai sus sunt pentru 6 din 49, dar taxa este pentru orice joc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171