Connect with us

Aplicatii telefoane Android

TOP aplicatii pentru telefon, cele mai utile aplicatii 2021

Published

on

TOP aplicatii pentru telefon, cele mai utile aplicatii 2021 – A trecut ceva timp de cand nu am mai facut un articol de genul acesta, motivul este unul destul de simplu. Cam slaba oferta de aplicatii utile, altele pe care deja nu le-am prezentat in rubirca de “Aplicatii Android“. Mai mult au disparut anumite aplicatii celebre din Google Play, aparitii ok, mai putine. Nu mai gasim AnTuTu, Fortnite si aplicatia TikTok, ba apare, ba dispare.

Ne concentram acum pe 10 aplicatii care consider ca ar merita macar instalate pentru a fi testate. Ordinea este una aleatorie si nu reprezinta neaparat aparitii noi. Iata-le mai jos, impreuna cu o scurta descriere.

TOP aplicatii pentru telefon

1 – Mi Control Center: Notifications and Quick Actions

Desi denumirea ei ne-ar putea duce cu gandul la faptul ca dezvoltatorul este chiar Xiaomi, nu este deloc asa. Insa, este o aplicatie cu un rating bun si cu peste 500.000 de notificari. Gratuita si poate fi instalata pe orice telefon mobil. Practic, iti remodeleaza toata zona de notificari a telefonului si nu contine reclame.

Advertisement

Aplicatia are si un meniu de configurare, este gratuita si se descarca de AICI.

2 – AniWeather

Daca inca nu ti-ai gasit o aplicatie care sa-ti indice starea vremii, o poti testa pe aceasta. Are un design curat si ofera destul de multe date. Temperatura actuala, cate grade se simt, umiditate, directia vantului, prognoza pe 7 zile, precipitatii si diferite animatii. Datele sunt furnizate de catre OpenWeather.

Este gratuita si se descarca de AICI.

Advertisement
3 – Access Dots – iOS 14 cam/mic access indicators!

Daca esti o persoana care se gandeste mult la securitatea telefonului si la aplicatiile care ruleaza in fundal, ai putea incerca aceasta aplicatie. Iti arata intr-un mod simplu si in timp real, de fiecare data cand orice aplicatie folosește camera sau microfonul telefonului, chiar si daca ai ecranul blocat!

In acest mod, vei sti cu siguranta daca microfonul telefonului este activ, chiar si atunci cand nu ar trebui sa fie. La fel si camera foto, aceasta poate captura imagini si in momentul in care aplicatia dedicata nu este folosita. 

Se descarca de AICI si este gratuita.

Advertisement
4 – Bearable – Symptoms & Mood tracker (BETA)

Este o aplicatie destul de complexa si daca tii la sanatatea ta, ai putea sa o instalezi si sa o testezi. Are o nota excelenta in Google Play si monitorizeaza starea de spirit, diverse simptome, somnul, exercițiile fizice, dieta, medicamentatia, etc.

Descarca gratuit.

5 – Wavelet: Headphone specific equalization

O aplicatie ce se poate dovedi utila in cazul in care obisnuiesti sa asculti multa muzica pe telefonul mobil si in special, prin intermediul castilor. Peste 2400 optimizari precalculate pentru diverse modelele de casti și multe opțiuni de personalizare, egalizator grafic cu 9 benzi, bass booster, efecte de spatializare, etc.

Advertisement

Descarca gratuit.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des