baterie

Top 5 Jocuri Gratuite pentru telefon 2021

Top 5 Jocuri Gratuite pentru telefon 2021

Top 5 Jocuri Gratuite August 2021
5-BROS GUN 2

Bros Gun 2 este un joc de actiune gratuit, multiplayer in care poti alege dintr-o gamă largă de arme, de la pistoale si lansatoare de rachete, arme cu laser noi si imbunatatite, dar și puști de vânătoare.

Agenți Percy și Francis Gun ii stau în cale dar inarmat cu o gamă nouă de arme extrem de avansate și de distructive, Bros Gun apara inca o data galaxia de distugere.

BROS GUN 2 - screenshot

My Horse - screenshot

Este un joc destractiv si creativ in care tu trebuie sa ai graija de calul tau, sa-l hranesti si sa construiti o legatura printr-o serie de activitati interactive 3D.

Exista 8 rase diferite de cai pe care le poti colecta si cu care te poti antrena si inscrie in concursuri pentru a castiga cat mai multe premii impreuna.

Jocul este gratuit, are o grafica uimitoare si poti socializa online cu alti jucatori, le poti vizualiza grajdurile si poti lega prietenii.

3-Fast Tap

Top 5 Jocuri Gratuite pentru telefon 2021

Fast Tap este unul dintre cele mai interesante si amuzante jocuri de reactie de tip puzzle !
Trebuie sa fii mai rapid și mai deștept decât ceilalți jucători și sa deblochezi  noi elemente utile! Provoacă-ți prietenii de pe Facebook și arata-le tuturor cine este cel mai rapid! Poti ajunge cel mai rapid jucator Fast Tap din lume!

Online (table)

Table Mobile - ONLINE - screenshot

Daca iti place sa joci table acum ai posibilitatea sa o faci si pe tableta sau telefonul mobil ce ruleaza sistemul de operare Android prin intermediul jocului Backgammon Mobile Online.

Poti juca atat contra dispozitivului dar si online, poti alege dintr-o gama larga de obiecte customizabile, poti juca in ambele sensuri atat single cat si double, ai de ales intre 8 nivele de dificultate iar jocul este gratuit.

1-Train Sim

Tren Sim - screenshot

Train Sim este un simulator de tren si este perfect pentru cei ce prefera simulatoarele.Jocul are o grafica 3D si va permite sa controlati un tren cu tot ce inseamna acest lucru: viteza, directie, sunete, lumini etc.Poti juca in regim noapte/zi, ai la dispozitie 28 de modele de trenuri dar si metrouri si 20 de autoturisme, poti controla in orice fel camera in jurul trenului sau poti alege modul interior.