Totul Despre Root Aplicatie Utila Pentru Android

Aplicatia Totul Despre Root va ofera o multime de informatii exacte si corecte cu privire la accesul root si cat poate fi dificil de obținut.

Această aplicație răspunde la aceste întrebări simple într-un mod clar și concis. Definițiile sunt furnizate, sursele sunt citate si link-uri sunt date.

Cover art  Scopul este de a ajuta toți utilizatorii să înțeleagă mai multe despre root si procedurile de realizare. Această aplicație este într-un stadiu incipient de realizare a acestui obiectiv. 

Dupa multe cercetari si experiente si ajutând  mulți utilizatori să înțeleagă ceea ce inseamna root, de ce oamenii doresc să faca root, cum funcționează root și unele dintre cele mai comune metode de obținere a accesului la sistem, am pus totul într-o singură aplicație simplă.

Articolul continua dupa reclama:

O secțiune “tehnică” a fost adăugat pentru a acoperi unele dintre aspectele mai detaliate și tehnice , inclusiv dreptul de proprietate și permisiuni. 

CITESTE SI:  Vezi de pe telefon daca cineva iti foloseste reteua WiFi

Aplicatia gratuita si poate fi descarcata de [button color=”blue” size=”medium” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.allaboutroot&hl=en” target=”blank” ]AICI[/button]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Cateva pareri si tabel comparativ cu specificatii

Samsung Galaxy S7 sau LG G5? Cateva pareri si tabel comparativ cu...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *