Top Aplicatii Pentru Samsung Galaxy S4

141

Galaxy S4 este cu siguranta telefonul anului 2013 atat din punct de vedere al specificatiilor cat si al vanzarilor, iar mai jos veti gasi o selectie a aplicatiilor speciale pentru acest telefon Android.

Galaxy S4 Sensor

Aplicatia functioneaza numai pe acest model de telefon si iti ofera datele de la cei 4 senzori instalati pe aparat. Temperatura, lumina,umiditate si presiunea atmosferica.

1

Galaxy S4 Sensor este o aplicatie gratuita ce poate fi descarcata de aici.

Galaxy S4 Universal Remote

Deoarece acest telefon are infrarosu puteti controla mai multe dispozitive cu ajutorul lui, devenind practic o telecomanda. Il puteti folosi pentru a controla televizorul, unele modele de aparate de aer conditionat,  precum și orice alt dispozitiv care  foloseste infrarosu. Puteți si personaliza, butoanele pentru a controla diferite dispozitive. Aplicatia functioneaza pe urmatoarele dispozitive : Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom, Galaxy Note 3, Galaxy Note 8.0, Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 7.0 Plus, Galaxy Tab 2, Galaxy Tab 3.

1

Galaxy S4 Universal Remote costa 12.91 lei si poate fi descarcata de aici.

SplashTOP Remote Desktop HD

Daca se intampla sa nu aveti acces la computerul personal de acasa si totusi trebuie sa-l accesati urgent Splashtop Remote Desktop HD  va aduce fișierele de pe computerul personal pe dispozitiv Android. Puteti obtine acces la fisiere importante din din calculator, chiar si fisiere PowerPoint, Word, Excel sau puteti juca jocuri de pe Facebook precum CityVille, Pet Society sau Farmville.Înainte de a putea utiliza aplicația trebuie instalata aplicatia Splashtop Streamer pe computerul personal.

1

Splashtop Remote Desktop HD are un pret de 32.28 lei si poate fi descarcata de aici.

CITESTE SI:  TOP 10 aplicatii Android utile, ianuarie 2018

Nova Launcher

In caz ca te-ai saturat de Touch Wizz de pe S4 poti instala acest launcher gratuit ce vine cu mai larga gama de setari si customizari precum Scroll Effects, Transparency, Infinite Scroll, Folder Icons, backup/Restore, Widget Overlapping, Gestures, Dock Swipes etc.

1

Poti descarca acest launcher gratuit de aici.

 AccuWeather

Si aceasta aplicatie este gratuita si iti ofera pe langa prognoza meteo actualizata la fiecare 15 minute si sfaturi pentru stilul de viata inclusiv categorii precum  Outdoor Fitness, turism, pescuit și jocuri etc.  Aplicatia oferadate si despre umiditatea din atmosfera, viteza vântului si iti arata ora de rasarit si apus a soarelui.

1

Descarca gratuit AccuWeather de aici.

Floating Notifications -Trial-

Floating Notifications este un mod nou și intuitiv pentru a vizualiza notificările. Poate lua o notificare de la orice aplicație și să o prezinte ca o pictogramă, aplicatia functionand chiar si in fullscreen (în jocuri, YouTube, etc) și este complet personalizabila.

1

Aplicatia gratuita in mod trial poate fi descarcata de aici iar cea platita (6.72 lei) de aici.

Photoshop Touch

Aplicatia iti aduce posibilitățile creative ale software-ului Adobe  Photoshop și pe dispozitivele mobile prin Adobe Photoshop Touch pentru telefon .
Transforma imaginile cu caracteristici de bază Photoshop, combina imagini, aplica efecte profesionale și imparte rezultatele cu prietenii și familia prin intermediul Facebook și Twitter – toate direct de pe telefon. 

Lucreaza la imagini de înaltă rezoluție (pana la 12 megapixeli) menținând în același timp cea mai bună calitate. 

1

Aplicatia costa 16.12 lei si poate fi descarcata de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord