Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Top Jocuri Android Gratuite Decembrie 2013

Top Jocuri Android Gratuite Decembrie 2013

0

Top Jocuri Android Gratuite Decembrie 2013

Thor: TDW – The Official Game

Gameloft lanseaza un nou joc, Thor bazat pe filmul de renume mondial cu acelasi nume in care jucatorii trebuie sa jute personajul principal sa elibereze universul de raul Dark Elfi. Dezlănțuie super-abilitățile și luptă împotriva armatelor Malekith si croieste-ti drum pentru un loc în clasament săptămânal cu posibilitatea de a câștiga recompense. 

cbpKc3f

Jocul are o dimensiune de 1.6 G si poate fi descarcat de aici desc2

Battle Command

Battle Command este un joc de acțiune si strategie in care vei fi nevoit sa-ti dezvolti forțele și să pleci la război împotriva altor jucători. Trebuie sa-ti construiesti baza, armata si sa lupti cu o varietate de vehicule si tancuri de razboi disponibile sau poti debloca peste 20 de unitati diferite si sa te aliezi cu prietenii in acest joc special optimizat pentru tablete si telefoane cu Android.

battle-command

Jocul gratuit poate fi descarcat de aici desc2

GT Racing 2

GT Racing 2 este un joc de curse dezvoltat de compania  Gameloft (un update a versiunii GT Racing) in care  jucătorii trebuie să-si testeze abilitățile de soferi prin parcurgerea a  peste 1.300 de evenimente ca Classic Races, Duels, Knockouts sau Overtakes.. Ai la dispozitie 30 de tipuri de masini precum  Mercedes-Benz, Ferrari, Dodge, Nissan, Audi, Ford, etc. si concurează cu alti jucători pentru a obtine cel mai bun scor. Jocul are o grafica noua cu o dinamica pe masura cu 4 camere de interior si conditii diferite meteo.

1679_big

Jocul gratuit necesita 1 G spatiu si poate fi descarcat de aici desc2

My Talking Tom

Cu siguranta Talking Tom nu mai are nevoie de nicio prezentare, insa acum compania Outfit7 vine cu ceva nou, My Talking Tom in care trebuie sa adopti un pui de pisica, sa te joci sa o hranesti si sa ai grija de ea pentru a o vedea cum creste si cum devine parte din viata ta de zi cu zi. Poti debloca elemente noi contra cost  pentru a obține recompense pe măsură ce progresezi.

talking-tom-cat-my-talking-tom

Poti descarca jocul gratuit de aicidesc2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here