TOP Aplicatii Carti Electronice Pentru Android

 

EvoBook – Carti electronice

Aplicatie gratuita dezvoltata de Evolio disponibila pentru telefoane si tablete Android ce-ti ofera acces la sute de eBook-uri in limba romana. Cu ajutorul aplicatiei poti citi orice eBook in format epub si pdf, protejat Adobe DRM sau nu. Aplicatia EvoBook iti pune la dispozitie o librarie virtuala cu sute de carti grupate pe categorii, autori, titluri, pe care le poti achizitiona intr-un mod foarte sigur si simplu.

Untitled

Alte facilitati : autorizarea DRM a device-ului, optiuni de marire/micsorare font, mod de noapte, cautare, distribuire prin Social Media, subliniere, notite, sincronizare a informatiilor cu un serviciu de cloud.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

Elefant eBooks Reader

Cartile electronice din libraria online Elefant pot fi citite  in conditii exceptionale pe tablete si telefoane Android. Aplicatia reda fisiere ePub si PDF, protejate sau nu prin Adobe DRM, si permite sublinierea de text, adnotarile si adaugarea semnelor de carte.

Aplicatia este usor de folosit, cu o interfata intuitiva si un design rafinat, aplicatia Elefant eBooks Reader este solutia perfecta pentru lectura cartilor electronice!

Specificatii: Interfata completa in limba romana ,reda fisiere in format ePub si PDF, subliniere text, adnotari, semne de carte, mod lectura noapte, diferite marimi ale fontului, 4 moduri de intoarcere a paginii, 10 teme preinstalate, 2 moduri de vizualizare biblioteca, sharing prin Facebook, Twitter, email, etc.

Untitled

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

eReader Prestigio Book reader

Descoperiți acum un nou mod de a citi e-carti cu aplicația eReader de la Prestigio.  Aceasta aplicatie pentru citirea cartilor in format digital  acceptă următoarele formate de text : HTML , EPUB , FB2 , RTF , TXT , PDF și EPUB ( protejate Adobe DRM ) , precum și o interfață de utilizator simplificată în 24 de limbi .Prestigio eReader oferă un utilizator cu acces direct la 760,000 ebooks în 24 de limbi , cu peste 30.000 de cărți gratuite.

Untitled

Carturesti reader (beta)

 

Aplicatia citeste fisiere de pdf si ePub, cu sau fara protectie DRM. Pentru o experienta ideala a lecturii in format digitala, aplicatia face pdf reflow in functie de dimensiunea ecranului. In curand, aplicatia va avea recomadari personalizate, va permite cumpararea de carti direct din aplicatie si va permite accesul la raftul tau de pe carturesti.ro.

screen0

Pentru o experienta in cele mai bune conditii, recomandam folosirea unei tablete sau a unui telefon mobil cu ecran mare.

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

 

CITESTE SI:  Instaleaza pe orice telefon camera de pe Allview X4 Soul Infinity Plus

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree