Connect with us

Stiri despre telefoane

La ce ora incepe Black Friday 2021 la eMag?

Published

on

La ce ora incepe Black Friday 2021 la eMag? – Este o intrebare la care putine persoane stiu raspunsul, asta ca sa fie clar inca de la inceput si sa nu va apucati sa cautati pe internet. Compania nu va anunta niciodata o ora fixa de incepere.

Va dati seama ca daca ar face asta, o perioada destul de mare site-ul va fi inaccesibil. Acesta este si motivul pentru care in ultimii ani, eMag nu a anuntat ora la care incepe Black Friday. Sunt magazine care fac asta, in general cele mai mici.

Sunt si magazine care fac Black Friday atunci cand au ele chef, indiferent de anotimp. Acela nu este un BF real, este pur si simplu o bataie de joc adusa acestei “sarbatori” cu ceva traditie pe mapamond.  Anul trecut, Black Friday la eMAG a inceput pe 13 noiembrie, la ora 7.53.

Advertisement

In 2015 startul a fost dat ceva mai tarziu, la 8.20. In 2016, la 6:55, in 2017 a inceput la 6:50 si in 2018, la 6:57. Deci, probabil ca cele mai mari sanse sunt ca startul sa fie dat intre 6:50 si 8 dimineata. Sunt conturi VIP care au acces ceva mai devreme la oferte!

Dar daca nu esti VIP si te incadrezi in categoria “muritor de rand”, sansele sunt destul de mici sa pui mana pe un produs “locomotiva”, adica acela pe post de momeala. Un telefon redus de la 600 lei la 300 lei, unul probabil pe care-l vei cumpara degeaba sau sa-l revinzi la un pret mai mare.

La ce ora incepe Black Friday 2021 la eMag – statistici 2020

S-au inregistrat, intr-o singura zi, 12,4 milioane de vizite iar valoarea produselor comandate a fost de 585.7 de milioane de lei, cu 17% mai mult decat in 2019. Comanda ridicata in cel mai scurt timp s-a inregistrat la easybox, la doar 7 minute de la incarcare, chiar in ziua de Black Friday.

Advertisement

In primul minut de la start s-au comandat 8.260 de produse in valoare de 4.7 milioane de lei, iar comanda cu cele mai multe produse a fost platita online cu cardul si a continut 97 de produse distincte din categorii precum bacanie, bauturi si produse pentru ingrijirea locuintei. Printre produsele speciale comandate in 2020 de Black Friday se numara 15 masini, sute de inchirieri de rulote, 1.881 de teste RT-PCR si servicii medicale, 8.8 kg monede si lingouri de aur, 53.000 litri de carburant, 1.220 nopti de cazare.

Apoi, de nervi ca nu ai prins un produs vedeta, te razbuni pe cardul de salariu si il vei goli, probabil tot degeaba. Dar ce sa faci, o data pe an este un Black Friday mai bun la un magazin mare, acesta este organizat de eMag.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des