Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

TOP 10 telefoane in AnTuTu, ianuarie 2019

Published

on

TOP 10 telefoane in AnTuTu, ianuarie 2019 – La inceputul lunii februarie, cei ce se ocupa de platforma online antutu.com, au publicat topul celor mai performante telefoane si observam ca toti producatorii inclusi sunt din China.

Este vorba despre clasamentul aferent lunii ianuarie 2019 si de data aceasta, avem parte de un new entry direct pe prima pozitie. ZTE Nubia Red Magic Mars, despre el este vorba. Interesant ca reuseste sa depaseasca telefoanele cu procesoare Kirin 980, se spunea despre acestea ca ar fi cele mai performante.

Advertisement

In topurile trecute, vedeam cum telefoanele Huawei dotate cu procesoare Kirin 980 defilau pe prima pozitie, inaintea celor cu Snapdragon 845. De data aceasta, se schimba situatia si revine pe prima pozitie fix un Snapdragon 845. Nubia Red Magic Mars este un telefon puternic si dotat cu pana la 10GB RAM. Sistemul de operare Android 9 PIE este foarte bine la punct si perfect customizat. Telefonul adopta si o solutie ingenioasa de racire.

Racire cu lichid prin mici conducte din cupru si trei straturi din grafit pentru o disipare a caldurii cu pana la 25 % mai buna fata de alte telefoane de gaming. Aici ar putea fi secretul unui scor foarte bun in acest test sintetic de benchmark.

Advertisement

Totusi, trebuie sa retinem ca valorile sunt colectate pe parcursul unei intregi luni. Este foarte posibil ca in mod particular, alte modele sa obtina scoruri mai mari. Datele sunt colectate prin intermediul aplicatiei AnTuTu pe care utilizatorii o au instalata pe telefoanele lor.

TOP 10 telefoane in AnTuTu, ianuarie 2019

Huawei Honor V20 (View 20) reuseste sa se claseze pe pozitia nr 3, un telefon proaspat lansat si cu acelasi procesor intalnit si pe Mate 20 PRO. Reuseste chiar sa fie peste Mate 20 PRO, acesta apare abia pe pozitia nr 7, un aspect interesant avand in vedere diferenta de pret dintre cele doua modele.

Advertisement

Honor Magic 2, un alt model care se claseaza pe o pozitie buna (5), telefonul slider lansat de catre Honor la finalul anului trecut. Probabil, toate aceste modele vor fi detronate in luna martie, atunci cand apar noile telefoane cu procesor Snapdragon 855!

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: