Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Traffic Racer -Curse De Masini Pentru Android

Traffic Racer -Curse De Masini Pentru Android

0

Traffic Racer este un joc lansat destul de recent pe platforma Android, joc ce s-a bucurat inca de la inceput de un real succes.Jocul dispune de o grafica 3D uimitoare, manipulare realista a masinilor, 19 masini diferite, toate la alegerea ta, 4 moduri de joc: Endless, Two-Way, Time Trial și Free Ride si 4 harti  suburbie, deșert, zăpadă și oraș noaptea, trafic ce include autobuze, camioane si  SUV-uri, posibilitate de personalizare a masinilor prin diferite tipuri de vopsea sau roti, topuri si clasamente online.

Untitled

Pentru gameplay aveti 3 variante: Tilt or Touch to steer; Touch gas button to accelarate; Touch brake button to slow down.

Untitled

Jocul este gratuit si poate fi descarcat de AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here