Acasă Tutoriale telefon

Transfera un numar din agenda telefonului direct pe ecranul de start

0
nofollow

Transfera un numar din agenda telefonului direct pe ecranul de start – Daca titlul vi se pare putin confuz, va spun ca este vorba despre un truc destul de util pentru cei ce vorbesc mult la telefon cu anumite persoane pe care le au in agenda telefonului.

Practic, atunci cand vrei sa dai un telefon unei persoane pe care o apelezi frecvent, nu mai trebuie sa intri in agenda telefonului sa cauti persoana si sa o suni sau sa accesezi apelurile recente, sa cauti persoana respectiva si sa o aplelezi. Exista o functie ce ar trebui sa fie pe toate telefoanele cu Android, functie ce-ti permite sa setezi pe ecranul de start ca un widget o persoana din agenda telefonului sau chiar mai multe.

Desigur ca pentru a nu aglomera mult pagina de start, este suficient sa setezi ca widget numai un contact sau doua, adica cele pe care le apelezi cel mai des. Tutorialul este realizat cu ajutorul unui telefon ce ruleaza Lollipop si fara sa aiba interfata modificata. In functie de telefonul vostru si de sistemul de operare instalat, tutorialul poate diferi putin.

CITESTE SI:  Tutorial instalare Android 9 PIE oficial pe Samsung Note 9 si ONE UI

Iata cum sa setam ca widget un contact din agenda telefonului:

1 – Deschide agenda telefonica si cauta contactul pentru care doresti sa setezi pe ecran un widget rapid

2 – In functie de modelul telefonului tau, cauta ramura setari si acceseaz-o. In acest caz, apasa pe cele 3 puncte (setari) care apar in captura numarul 2

3 – Apasa acum pe “Place on home screen” In acest moment, vei fi informat ca ai plasat un widget pe ecranul de start

4 – Revenind in prima pagina, vedem in ultima captura ca o iconita a aparut pe ecran. O poti muta oriunde pe ecranul de start daca tii apasat pe ea si o tragi cu degetul in locul dorit. In acest mod, poti creea mai multe contacte favorite direct pe ecranul de start.

45

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here