Trials Frontier – Un Nou Gravity Game Captivant
Daca tot vine weekendul si toata lumea are putin timp liber pentru relaxare, am sa va prezint un tip de joc care a prins foarte bine pe Android iar cand spun asta ma refer la batranul si celebrul Hill Climb.
hillcl Trials Frontier - Un Nou Gravity Game Captivant
Spre deosebire de Hill Climb care era un joc cu o grafica simplista 2D si fara prea multe optiuni in ceea ce priveste experienta de joc, noul Trials Frontier are un motor grafic mult avansat 3D iar comportamentul obiectelor atrase de grativatie pare mult mai natural si mai placut. Acum chiar si mediul inconjurator reactioneaza la anumite actiuni, de exemplu o rampa mobila care se va balansa in sensul greutatii de pe ea.
Screenshot_2015-10-30-11-40-03 Trials Frontier - Un Nou Gravity Game Captivant
Controalele sunt specifice unu joc gravity, adica avem 2 sensuri de accelerare si 2 controale de balans care sunt utile in timpul sariturilor pentru a balansa motocicleta ca sa se rastoare.
Din pacate, jocul are limitari in sensul ca nu puteti face oricate curse doriti deoarece sunteti conditionati de combustibil cum am intalnit la jocurile de racing (CSR Racing)

Jocul ofera pe harta mai multe locatii la care puteti participa. Nu sunteti obligati sa terminati toate cursele la o anumita locatie, puteti participa in functie de propria dorinta sau daca intr-o locatie e prea dificil.
1 Trials Frontier - Un Nou Gravity Game CaptivantJocul foloseste 2 monede de schimb pentru a cumpara avantaje sau imbunatatiri, monede si diamante. Desigur, moneda premium sunt diamantele cu care puteti cumpara combustibil sau alte beneficii premium.
Daca ati fost fani ale jocurilor gravity, va recomand sa il incercati si pe acesta, Trials Frontier merita cu siguranta jucat ! Puteti sa il descarcati gratuit de aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree