Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Trials Frontier – Un Nou Gravity Game Captivant

Published

on

Trials Frontier – Un Nou Gravity Game Captivant
Daca tot vine weekendul si toata lumea are putin timp liber pentru relaxare, am sa va prezint un tip de joc care a prins foarte bine pe Android iar cand spun asta ma refer la batranul si celebrul Hill Climb.

Spre deosebire de Hill Climb care era un joc cu o grafica simplista 2D si fara prea multe optiuni in ceea ce priveste experienta de joc, noul Trials Frontier are un motor grafic mult avansat 3D iar comportamentul obiectelor atrase de grativatie pare mult mai natural si mai placut

Acum chiar si mediul inconjurator reactioneaza la anumite actiuni, de exemplu o rampa mobila care se va balansa in sensul greutatii de pe ea.

Advertisement

Controalele sunt specifice unu joc gravity, adica avem 2 sensuri de accelerare si 2 controale de balans care sunt utile in timpul sariturilor pentru a balansa motocicleta ca sa se rastoare.

Din pacate, jocul are limitari in sensul ca nu puteti face oricate curse doriti deoarece sunteti conditionati de combustibil cum am intalnit la jocurile de racing (CSR Racing)

Jocul ofera pe harta mai multe locatii la care puteti participa. Nu sunteti obligati sa terminati toate cursele la o anumita locatie, puteti participa in functie de propria dorinta sau daca intr-o locatie e prea dificil.

Advertisement

Jocul foloseste 2 monede de schimb pentru a cumpara avantaje sau imbunatatiri, monede si diamante. Desigur, moneda premium sunt diamantele cu care puteti cumpara combustibil sau alte beneficii premium.

Daca ati fost fani ale jocurilor gravity, va recomand sa il incercati si pe acesta, Trials Frontier merita cu siguranta jucat ! Puteti sa il descarcati gratuit de aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des