Acasă Firmware LG Tutorial revenire la KitKat pe LG G3 D855 downgrade

Tutorial revenire la KitKat pe LG G3 D855 downgrade

21

Tutorial revenire la KitKat pe LG G3 D855 downgrade – Am sa va arat in continuare cum sa faceti downgrade pe telefonul LG G3 varianta internationala la versiunea oficiala de Android 4.4 KitKat. Tutorialul este util daca vreti sa scapati de Android Lollipop sau daca aveti un custom rom (cyanogenmod, etc) pe LG G3 D855. La final, veti avea un telefon ca scos din cutie, cu firmware oficial si fara root sau cwm! Puteti face acest lucru si daca aveti probleme cu telefonul LG G3 si vreti sa-l duceti la service/garantie.

Atentie – urmati tutorialul pe propria raspundere. 

Procedura nu este complicata si dureaza cateva minute! Iata ce trebuie sa faceti:

Descarcati programul cu care veti face root – LG Flash Tool 2014 de AICI

Noul firmware Europe Common 16G D855_D10A in terminatia .kdz il descarcati de AICI 

Deschideti arhiva, dezarhivati si porniti aplicatia pe PC. Dublu clic pe LG Flash Tool 2014.exe

NU conectati inca telefonul la PC!

Opriti telefonul, asteptati cateva secunde si porniti-l in modul download tinand tasta de volum sus apasata si introducand in acelasi timp cablul USB. Tineti apasat pana cand pe ecranul telefonului va aparea mesajul download mode. Apoi, pe ecran va aparea scris”firmware update” Pana la finalizarea procedurii, nu scoateti cablul, nu indepartati telefonul si nu il opriti!

Aplicatia  LG Flash Tool 2014 va arata asa:

1

Nu trebuie sa schimbati valorile de acolo! Apoi, deschideti folderul unde aveti selectata versiunea de firmware apasand pe pictograma, exact ca in imaginea de mai jos:

2

Alegeti versiunea de firmware cu terminatia kdz!

3

Mai departe, alegeti CSE Flash:

4

Si apasati pe START:

6

Va aparea o imagine ca cea de mai jos. Nu modificati limba sau alte valori! Apasati doar pe OK:

8

Procedura de rescriere de firmware pe LG G3 D855 va incepe si veti vedea o imagine ca cea de mai jos. Este posibil ca in locul cuvintelor pe care le vedeti in captura de mai jos sa apara numai caractere ciudate de genul ????????1!!!!!!!. Le ignorati si nu apasati pe Cancel sau nu deconectati telefonul.

sd

Procedura dureaza cam 5 minute si la final telefonul va reporni cu noul firmware. Deconectati aparatul de la computer numai dupa ce faceti setarile initiale Android!

Asta a fost tot!

 

21 COMENTARII

  1. Multumesc pentru tutorial si eu vreau sa fac acest lucru dar sunt curios daca îmi afecteaza garantia deoarece telefonul este in garantie.
    Multumesc.

  2. Marius nu iti pot spune sigur, telefonul meu nu mai este in garantie. Ce pot sa-ti spun este ca acest tutorial este testat si realizat suta la suta cu ajutorul telefonului personal. Si KitKat pe LG G3 e mai ok fata de Lollipop!

  3. Am o Tableta Samus Fortuna 9.42B , am android 4.2.2 , stiti cumva cum as putea sa ii fac downgrade la 4.1.1 sau 4.0.4 caci se misca foarte greu… Am cautat pe net firmware la ea dar nu l-am gasit . Va rog sa ma ajutati.

  4. ma poate ajuta cineva……la mine nu merge faza cu ” porniti-l in modul download tinand tasta de volum sus apasata si introducand in acelasi timp cablul USB “.cum se face mai exact

  5. Buna am un lg g3 cu Android 6.0 si vreau sa ii fac downgrade la sistemul original ,am incercat si metoda dvs si alte metode prin TOTs file si etc nu vrea de nici o culoare ma puteti ajuta?

  6. La fel….nu pot intra in modul download….am tinut tasta volum sus apasata si in acelasi timp am introdus cablul usb….si nimic…..imi apare ca se incarca si cam atat….am tinut vreo 30 de secunde….40…..50….nimic… ce nu fac bine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here