Connect with us

Stiri despre telefoane

Fac ei cumva, Huawei reuseste sa se mentina numarul 1

Published

on

Huawei reuseste sa se mentina numarul 1 si nu oricum, nu prin China sau India, ci la nivel global! Si asta in ciudat tuturor restrictiilor impuse de catre USA. Este adevarat, Samsung “le sufla in ceafa” si cel putin in luna mai 2020, diferenta dintre cei doi giganti a fost de numai 0.1%.

Au primit restrictii peste restrictii, poate cea mai importanta este cea care vine de la Google. Lipsa aplicatiilor principale si unele dintre cele mai uzuale. Google Chrome, Harti, YouTube, Google Play si lista poate continua.

Conform estimarilor SK Securities din Coreea de Sud, livrarile de telefoane mobile aferente lunilor aprilie / iunie, au fost de 55 de milioane de unitati. In acelasi timp, Samsung a reusit sa livreze 51 de milioane.

Advertisement

Fac ei cumva, Huawei reuseste sa se mentina numarul 1

Se pare ca asta supara pe cineva (de sus) si astfel, guvernul american extinde anumite interdictii. Huawei nu mai poate face afaceri cu nicio companie care foloseste tehnologie de provenienta SUA, posibil ca obiectivul acestei interdictii ar fi TSMC.

TSMC este principalul furnizor de tehnologie pentru procesoarele Kirin. Daca nu mai se pot baza pe aceste solutii, deja am aflat ca Huawei a batut palma cu cei de la MediaTEK, o companie din Taiwan. Dar cum acestia (probabil) nu prea au mare legatura cu SUA, se deschide o portita pentru Huawei.

Deja multe dintre telefoanele actuale Huawei sau Honor au inceput sa fie livrate cu solutii noi de la MediaTEK. Nu cred ca este o problema pentru un mid-range, dar ce se va intampla cu telefoane flagship, cele care ar urma sa vina. (Mate 40, spre exemplu).

Advertisement

De ce se mentine Huawei in TOP?

Sunt mai multe ipoteze. Fie vanzarile raportate sunt valabile pentru modelele de telefoane care inca au integrate aplicatiile si serviciile Google.

Apoi, este posibil ca cei care le cumpara pe cele fara suport Google sa nu acorde o mare importanta acestui aspect. O alta ipoteza ar fi ca o buna parte din clienti sa nu aiba la cunostinta ca telefonul respectiv nu este compatibil cu toate aplicatiile, dar mai putin probabil.

Nu este exclusa nici varianta ca multi clienti sa cunoasca despre ce este vorba, dar sa se bazeze pe diferitele tutoriale pentru a readuce solutiile Google, sau se multumesc cu Huawei AppGallery.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171