Acasă Stiri Android Si Noutati Ubbey NEXT: Primul cub descentralizat din lume de stocare a datelor

Ubbey NEXT: Primul cub descentralizat din lume de stocare a datelor

0

Ubbey NEXT este un produs nou, dezvaluit recent de catre cei de la Ubbey Tech. Este prima soluție inteligenta de stocare a datelor, descentralizata si mai ales sigura. Solutie ideala atat pentru utilizatorii de zi cu zi, cat și pentru experți, este proiectat pentru cei ce doresc sa-și pastreze datele în siguranța și sa le gestioneze convenabil.

ubbey next

Ubbey NEXT iși propune sa schimbe modul în care oamenii interacționeaza cu datele lor, partajare p2p bazata pe AI. Odata cu dezvoltarea rapida a internetului, inevitabil, a aparut si o creștere a cererilor de stocare a datelor.

Datele stocate pe telefon sau pe computer se pot pierde oricand si daca alegeți un spațiu public de stocare in cloud, cum ar fi Dropbox sau iCloud, trebuie sa platiți o taxa lunara de abonament și sa va confruntați cu riscul ca datele stocate sa nu fie chiar private. Nu necesita taxa lunara și utilizeaza tehnologii avansate de criptare și descentralizare, pentru a proteja confidențialitatea datelor utilizatorilor, local sau de la distanța.

Ubbey NEXT

ubbey next

Keda Che, CEO la Ubbey Tech, explica: “Cred ca actualul model de internet este greșit. Exista foarte mulți giganți digitali centralizați. Ei doresc sa controleze toate datele, poate chiar si datele personale ale utilizatorilor.”

Ubbey NEXT are un design inedit si este compus din mai multe module, “blocuri” cu denumiri diferite.

Ubbey N – Modulul de baza vine cu o capacitate de 1 TB. Cu un singur modul de acest gen, puteți utiliza majoritatea funcțiilor Ubbey App și puteți exploata majoritatea modulelor din Ubbey, contribuind la stocarea neutilizata.

ubbey next

Ubbey E – Puteți sa va largiți spațiul de stocare al modulului de baza. Modulul E conține pana la 4TB (1TB, 2TB, 3TB sau 4TB), pot fi puse 3 Ubbey E pe un modul de baza. FiecareUbbey E poate fi folosit și ca un hard disk mobil.

Ubbey T – Modul Wifi, va puteti conecta la un router wireless.

Ubbey X – X înseamna posibilitați infinite. De exemplu, modulul camerei IP va permite sa monitorizați de la distanța casa sau biroul.

Specificatiile tehnice:

CPU:RTD1296 arm-v8 Cortex-A53 quad-core 1.4Ghz (Ubbey N)
RAM:2GB DDR4 (Ubbey N)
ROM:8GB (Ubbey N)
Stocare:1TB HDD (Ubbey N cu 1TB, adaugand Ubbey E se obtine mai mult spatiu)
Culoare:Alb/negru
Dimensiuni:123x123x50 mm(un modul)
Greutate:400g(modul)
Type-C USB port: viteza pana la 100M/S
Aplicatie Ubbey
Pana la 100MB/s citire/scriere
1TB = 600.000 de poze HD/500.000 documente de 2MB/35.000 fisiere audio.

Spre site-ul oficial.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here