Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Netflix aduce un abonament ieftin, pentru telefonul mobil

Netflix aduce un abonament ieftin, pentru telefonul mobil

4

Netflix aduce un abonament ieftin, pentru telefonul mobil si optiunea este disponibila numai dupa ce instalati aplicatia de mobil. Aceasta este gratuita in magazinul de aplicatii, Google Play.

Este o miscare buna a celor de la Netfilx Romania, probabil vor sa atraga mai multi clienti la noi in tara. Daca ar introduce si continut mai variat, mai nou si mai des, ar fi mult mai ok.

Deci, pentru a beneficia de abonamentul de numai 3.99 euro/luna, va trebui sa folositi telefonul mobil. Pentru alte platforme, tarifele si abonamentele raman neschimbate, cel mai scump este de 11.99 euro. Daca intrati pe site-ul oficial, veti vedea ca sunt disponibile urmatoarele variante:

netflix

Daca veti instala aplicatia si vreti sa va faceti un abonament nou, aveti la dispozitie urmatoarele optiuni, observam ca din pacate, beneficiile acestui abonament nu sunt prea atractive:

netflix

Netflix Mobil costa 3.99euro/luna, dar daca apelam la acesta, nu ne vom bucura nici de rezolutie FHD, nici macar HD, nu-l putem folosi pe laptop sau TV, este limitat la un singur ecran, simultan.

Netflix aduce un abonament ieftin, pentru telefonul mobil

Problema ar fi legata de calitate, continutul nu este nici macar 720p, adica HD. Probabil ca multi nu vor fi interesati de acest aspect si vor fi atrasi de pretul mult mai mic al abonamentului. Avand in vedere ca telefonul mobil are un display destul de mic, probabil ca nu vom sesiza o scadere dramatica a calitatii.

Mai jos, vedeti un TOP 10 al celor mai populare titluri de pe Netflix, la nivel global, in 2018. In aprilie 2018, Netflix a avut 125 de milioane de abonați, tot la nivel global.

  • On My Block
  • Making a Murderer: Part 2
  • 13 Reasons Why: Season 2
  • Last Chance U: INDY
  • Bodyguard
  • Fastest Car
  • The Haunting of Hill House
  • Anne with an E: Season 2
  • Insatiable
  • Orange Is the New Black: Season 6
REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here