Acasă Stiri Android Si Noutati Cum ar putea arata noul Samsung Galaxy Note 20

Cum ar putea arata noul Samsung Galaxy Note 20

0

Cum ar putea arata noul Samsung Galaxy Note 20, cel pe care-l asteptam in toamna acestui an? Imaginile au fost postate de catre cei de la gsmarena.com si provin de la IceUniverse, o sursa de incredere cand vine vorba de astfel de “scurgeri”.

Logic, nu stim daca sunt reale si nici nu vom afla pana in momentul in care Samsung nu va dezvalui noua serie “Note”. Dar schitele pot fi vazute ca fiind credibile, nu este nimic neobisnuit la ele. Fiind niste schite si nu chiar fotografii, putem ignora marginile ecranului, unele care nu fac cinste unui flagship Samsung.

cum ar putea arata noul samsung galaxy note 20

Insa, ne facem o mica idee despre ecranul telefonului, unul care ar continua sa fie perforat si sa aiba camera de selfie amplasata fix in mijloc. Evident, nu poate fi vorba despre un display curat, fara notch sau perforatii.

Conform tot celor de la gsmarena.com, Samsung Galaxy Note 20 ar urma sa aiba un acumulator de 4500 mAh si o camera principala ce va folosi un senzor de 108MP, nu va exista nici o versiune Ultra, asa cum se intampla in cazul modelelor S20.

sursa

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here