Acasă Stiri Android Si Noutati Digi Mobil 4G cu acoperire integrala in metrou

Digi Mobil 4G cu acoperire integrala in metrou

2

Digi Mobil 4G cu acoperire integrala in metrou, asta au anuntat astazi cei de la RCS & RDS. Mai exact, acoperirea cu semnal 4G va fi nu numai in statiile de metrou, reteaua va fi activa si in tuneluri.

Digi Mobil 4G cu acoperire integrala in metrou
Digi Mobil 4G cu acoperire integrala in metrou

Conform celor de la digi24.ro, extinderea acoperirii 4G în metrou s-a realizat prin dublarea cantității de spectru utilizat în banda 1 – 2100 Mhz, permițându-se astfel accesul la internet cu viteze de download de până la 75 Mbps.

Digi Mobil 4G cu acoperire integrala in metrou

Daca pana in prezent cei ce circula cu metroul se bucurau numai de 3G, iata ca incepand de astazi, au acces la reteaua de mare viteza 4G pe parcursul intregii calatorii cu metroul.

Si asta nu este tot, cei de la Digi Mobil se lauda si cu noii clienti veniti prin portare in ultima perioada, in intervalul ianuarie – august 2017 s-au portat 302.306 de numere în reteaua lor, asta inseamna cu16% mai multe decat anul trecut, in aceeasi perioada.

1.3 milioane de clienti s-au portat in reteaua Digi pana la finalul lunii august 2017, asta inseamna numai numerele venite din alte retele, nu abonamente si clienti noi.

Harta acoperire Digi Mobil 4G FDD 2100Mhz (banda 1)

Harta acoperire Digi Mobil 4G TDD 2600Mhz (banda 38) 

Ni se mai promite ca in 2018 se vor concentra si mai mult pe dezvoltarea retelei 4G si imbunatatirea semnalului in interior dar si in exterior.

2 COMENTARII

  1. Pana aici totul ok , dar… exista un mare DAR !
    Dupa cum sustin domnii de la DIGI aici http://www.rcs-rds.ro/volte-vowifi , la finalul acestei veri vor implementa serviciul VoLTE & Voice over wifi. Totusi..suntem in luna octombrie si nimic nu s-a schimbat. Crezi ca poti afla ceva referitor la aceste servicii ?
    Multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here