Acum cred ca le bag in aceeasi oala pa toate cu acestgen de specificatii, indiferent de numele scris pe carcasa si ma refer strict la toti producatorii de telefoane mobile din China. Si fac asta deoarece avem un pret bun de cele mai multe ori, specificatii excelente, design-ul este pana la urma cel ce face diferenta intre aceste telefoane mobile chinezesti.

Si in acest caz avem specificatii tehnice chiar foarte bune, pretul lui Uhans S1 poate parea cam piperat si spun asta deoarece cred ca puteti achizitiona si la un pret mai bun astfel de specificatii. Insa, se pare ca au lucratceva mai mult la partea de design si probabil ca acesta este motivul pentru care pretul este acum de 169.99 USD, telefonul este la precomanda pe gearbest.com.

hhh Uhans S1, telefon chinezesc cu Android Marshmallow, 4G si 3GBRAM

Avem sticla in fata dar si in partea din spate, producatorul chiar spune ca este o sticla speciala ce nu retine amprentele, sticla ce in combinatie cu metalul da chiar bine, asta daca sunteti admiratori ai acestui tip de design destul de pretentios si recomandat celor ce au grija cat de cat de telefonul lor.

CITESTE SI:  ELEPHONE A5, poze noi si specificatii tehnice reale

Specificatiile tehnice sunt chiar bune, intalnim 3GBmemorie RAM, un procesor octacore tactat destul de jos, camera interpolata de 16 MP, tehnologie 4G si 32 GB stocare interna, destul de bine pentru putin peste 650 lei. Iata mai jos si tabelul cu specificatii tehnice complete pentru acest Uhans S1:

jj Uhans S1, telefon chinezesc cu Android Marshmallow, 4G si 3GBRAM

[komper pid=138 category=1]

680 de lei mai exact ar veni pretul in RON pentru acest smartphone unibody interesant cu 4G, el este la precomanda in perioada aceasta si este disponibil pe alb sau pe negru, poate il vedem si pe androidro.ro in perioada urmatoare, asa am inteles 😉

Uhans S1, telefon chinezesc cu Android Marshmallow, 4G si 3GBRAM

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree