baterie

ULEFONE ARMOR 6, primul telefon rugged cu conectivitate 5G

ULEFONE ARMOR 6, primul telefon rugged cu conectivitate 5G

Ulefone Armor 6 va primi titlul de “WORLD’S FIRST 5G RUGGED PHONE”, cel putin asa se lauda producatorul. Avand in vedere ca astfel de telefoane nu prea au concurenta din partea marilor producatori, sunt toate sansele ca lauda aceasta sa se transforme in realitate.

ULEFONE ARMOR 6, primul telefon rugged cu conectivitate 5G

MediaTEK M70 se va ocupa de acest aspect, anuntat la inceputul lunii decembrie in cadrul evenimentului Mobile Global Partner Conference din Guangzhou. Este vorba despre un modem 5G, ramane de vazut in ce procesor va fi integrat. Se pare ca telefonul va fi lansat oficial in luna ianuarie 2019, teoretic, atunci vom afla toate detaliile tehnice.

Conform clipului de mai jos, Ulefone Armor 6 va fi dotat cu Helio P60, posibil o versiune modificata a acestui procesor. Este un telefon rezistent cu display mare, asortat cu un notch de dimensiuni generoase.

Ulefone Armor 6

Ulefone Armor 6 va avea in diagonala 6.2″, rezolutie FHD+ (2246x1080pixeli), aspect 19:9, doua camere foto principale de 21 si 13MP, 6GB memorie RAM plus 128GB stocare interna. Acumulator cu o capacitate de 4900 mAh, incarcare wireless, senzor de amprente si va putea fi folosit inclusiv cu tehnologia FaceID.

ULEFONE ARMOR 6, primul telefon rugged cu conectivitate 5G

In materie de design, Ulefone Armor 6 este destul de ok pentru un rugged, dar nu ne ofera nimic nou. O carcasa groasa si cauciucata, combinatia de rosu cu negru arata destul de ok. Acum, ramane sa asteptam si sa vedem cat de 5G va fi acest telefon, ce procesor va avea pana la urma si la ce pret va fi vandut.

Chiar se anunta destul de multe telefoane 5G pentru inceput de 2019, ne indreptam spre CES Las Vegas si MWC din Barcelona. Totul este ca si operatorii sa se miste rapid si sa implementeze bine conectivitatea 5G. Pana la urma, degeaba avem telefoane cu 5G daca nu avem semnal 5G. Este interesant de aflat si la ce preturi se vor vinde in Romania serviciile 5G!