Acasă Stiri despre telefoane

Ulefone Future, telefonul edge to edge primeste in sfarsit un pret!

0

Ulefone Future a fost anuntat la MWC 2016 si acum primeste si pret, insa pot spune ca sunt usor dezamagit de cei de la Ulefone. Desi anuntau cu surle si trambite ca vor lansa in cadrul MWC 2 modele de telefoane, anuntul fiind facut si la ei pe site/blog, au ramas oarecum cu anunturile si atat. Am primit pe mail un comunicat, insa acesta este sumar si nu prea intelegi mai nimic din el, cateva specificatii, fara pret sau fara alte detalii.

dfdf

Pe de alta parte si foarte ciudat, la ei pe blog au anuntat lansarea insa pozele produsului au fost preluate de pe un alt site, se pare ca nu au fost in stare sa gestioneze bine situatia, sa realizeze o campanie ok de presa, etc. asta in conditiile in care Ulefone Future este un telefon destul de interesant, poate cel mai interesant model de telefon chinezesc al momentului, smartphone fara margini ale ecranului ca sa ma exprim mai plastic…

Retineti ca atunci cand zic “cel mai interesant model chinezesc” nu ma refer la Xiaomi, Lenovo, Huawei, etc. si asta deoarece acestea fac parte dintr-o alta categorie.

Ulefone Future a ajuns totusi in oferta magazinelor online, cateva site-uri il afiseaza la un pret de aproximativ 300$, ceea ce inseamna in jur de 1250 lei.

Nici la ora actuala pe site-ul oficial ulefone.com sau pe blog nu apar informatii prea multe, am gasit numai articolul sumar de care aminteam anterior, cel cu pozele preluate de pe alt site! Oarecum dezamagire din partea Ulefone in acest caz!

Colicool.com il are in oferta, pretul este de 300$.

[komper pid=106 category=1]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.