Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefonul 5.5G apare la vanzare: are si comunicare prin satelit

Published

on

În încercarea de a acapara atenția publicului, în 2024, se pare că producătorii recurg la tot felul de strategii. Nimic rău în asta, practic așa ar trebui să fie, am să vă spun și de ce, chiar dacă nu este cine știe ce secret.

În linii mari, toate telefoanele de top au aceleași specificații și arată cam la fel, chiar identic dacă ne uităm la display. Mai exact, găsim cât mai mult RAM, un procesor Snapdragon 8 Gen 3, rezistență la apă și praf, camere foto cu tot felul de “minuni” și un display mare, AMOLED, eventual curbat. Este rețeta deja mega știută.

Dar este clar că trebuie ceva în plus, o mică chestie care să încline balanța. Și iată că Find X7 Ultra Satellite Edition de la OPPO este cel ce încearcă să încline balanța.

Advertisement

Are conectivitate 5.5G și comunicare prin satelit. Ce înseamnă 5.5G? Deja ne-am dat seama că este o versiune îmbunătățită a conectivității 5G. Adică o latență redusă, viteze mai mari de download și upload, stabilitate mai bună, etc. Era nevoie de așa ceva? Posibil da, de ce nu?

Desigur, nu știu câți dintre noi vom simți cu adevărat aceste îmbunătățiri, dar bine că sunt. OPPO Find X7 Ultra Satellite Edition nu este momentan disponibil în România, dar poate că va sosi la un moment dat. Poate fi comandat momentan în China și costă 1000 USD, preț bun.

telefonul 5.5g

telefonul 5.5g

Specificatiile sunt și ele cât se poate de bune, cred că aproape de maxim. Adică un ecran de 6.82 inch cu Dolby Vision, HDR10+, 120Hz și luminozitate 2600 nits, procesorul de top de la Qualcomm și 16GB RAM.

Camerele foto sunt si ele avansate. Camera principală are o rezoluție de 50 MP, o deschidere focală de f/1.8, o distanță focală de 23mm (wide) + OIS.

Advertisement

Persicop de 50 MP, cu o deschidere focală de f/2.6, o distanță focală de 65mm (telefoto periscop), și oferă un zoom optic de 2.8x.

Incă o cameră telefoto periscop cu 50 MP, dispune de o deschidere focală de f/4.3, o distanță focală de 135mm (telefoto periscop), și un zoom optic de 6x. Aceasta utilizează PDAF dual pixel (de la 35cm la infinit) și OIS.

Dar si un senzor ultrawide de 50 MP, are o deschidere focală de f/2.0, o distanță focală de 14mm și un unghi de vizualizare de 123 grade.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171