Acasă Comparatii telefoane mobile cu Android Ulefone Future vs UMi Super, teste VIDEO si comparatii

Ulefone Future vs UMi Super, teste VIDEO si comparatii

14

Ulefone Future vs UMi Super – Sunt doua dintre cele mai bune telefoane 100% chinezesti si ma refer la acele companii ce vin destul de tare din urma, nu la granzii din domeniu, cred ca se subantelege asta.

Ulefone Future este varf de gama pentru Ulefone si UMi Super varf de gama pentru compania UMi. In clipul de mai jos care are aproape 25 de minute am rulat pe ele mai multe teste de benchmark, de stabilitate, temperatura, teste ale senzorilor, YouTube, browser, jocuri, teste ale ecranului si diverse aplicatii, cred ca va puteti face o idee in aproape 25 de minute de teste video Ulefone Future vs UMi Super!

Ambele au un procesor Helio P10 MediaTEK ce ruleaza la 2 GHz si 4GB memorie RAM.

Ulefone Future vs UMi Super, teste VIDEO

14 COMENTARII

  1. mi se pare mie sau Umi este mai cu o idee mai rapid decat Ulefone ? :))) Spuneai ca au aceeiasi platforma dar aici intervin si alte piese dupa cum ti-am mai spus 😉 placa de baza conectori socket asezarea pieselor pe placa de baza si asa mai departe 🙂 Un samsung de exemplu costa atat de mult si din cauza ingineriei bagate in el…. ca doar oamenii aia nu stau degeaba :))) pe cand la un Umi sau Ulefone nu cred ca au atatia cercetatori si ingineri sa proiecteze placile pe care sunt montate restul componentelor

  2. oricum am un Super si sunt super multumit de el 😀 prietena mea are un Galaxy S6 Edge si comparandu-le in viata de zi cu zi al meu e putin mai rapid decat al ei :)) si niciunul din telefoane nu are tot felu de aberatii instalate in telefon…. doar muzica facebook whatsapp si chestii de genu … 😀 I love my phone :)))

  3. Rugamintea mea
    Cand ai timpul necesar fa un review sau niste sfaturi despre cum sa facem comanda de pe site-urile de China,ce transport sa alegem pentru a nu se pierde coletele prin posta pt ca am patit-o,daca se pierd cui ne adresam si cum,
    Lucrurile astea sunt la fel de utile la fel ca descrierile telefoanelor testate de Androidro.ro
    Stima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.