Ulefone Metal este cel mai ieftin (lansat anul acesta impreuna cu U007) smartphone al companiei si printre singurele cu ecran de 5 inch, in rest vad ca majoritatea producatorilor din China se concentreaza din ce in ce mai mult pe 5.5, cred ca este o diagonala mai populara.

Este o mica isterie acum in randul magazinelor online din China in legatura cu acest telefon, fabrica probabil ca lucreaza intens si el deja a intrat cu statusul de precomanda, chinezii vor in aceasta perioada sa vanda cat mai multe unitati din acest model, Ulefone Metal.

ulefone metal 2 Ulefone Metal, cel mai mic pret plus 2 accesorii cadou in cadrul ofertei

Asa cum era de asteptat, si eu sunt asaltat de catre magazine pentru a publica articole legate de promotiile pentru acest nou venit. Avand in vedere ca unul dintre cele mai mici preturi este pe tomTOP.com, am sa pun link catre ei in acest articol, magazinul il vinde la un pret de 109,99 USD, asta inseamna in jur de 440 de lei, pret pentru care mai primiti si 2 accesorii cadou. O folie din sticla temperata si husa flip cover.

CITESTE SI:  Replica de Samsung Galaxy S9 poate fi cumparata, iata pret

De altfel, am primit mail direct de la Ulefone si am impresia ca acest pret redus va fi in perioada urmatoare si in cadrul altor magazine, probabil ca fabrica a facut ceva oferte catre cei ce vand acest model.

Ulefone Metal nu este un telefon slab dotat si as spune ca la dotari este peste Vernee Thor, telefon ce joaca in aceeasi liga, are in plus o baterie ceva mai mare si o constructie mai solida, din metal. Problema apare daca ne uitam la grosimea lui, sunt totusi 9.35 mm – cam mult as spune eu. Am mai vorbit despre acest telefon si probabil am sa o mai fac si in alte articole, mai jos vedeti lista completa a specificatiilor tehnice:

[komper pid=193 category=1]

Este interesant ca au dotat acest telefon cu ”off screen gestures”, asta inseamna ca poate fi deblocat desenand cu degetul o litera pe ecran si astfel putem intra direct intr-o aplicatie prestabilita. Oferta de pret din cadrul magazinului tomtop.com poate fi accesata direct AICI.

9 COMENTARII

  1. Ulefone de metal es producto de politica: Las personas que aceptan las ITS para la comercialización de posicionamiento, que le ha dado todo bien. De lo contrario, no significa nada para ti. Bueno, Ulefone ha hecho muy bien en los teléfonos presupuesto.

  2. Îmi plac canelurilor, care leagă părțile superioare + inferioare și partea trunchiul corpului de metal. Aceasta va face ca aspectul de telefon mai puțin dur. Multe alte companii au doar lăsați un decalaj lor, inclusiv Xiaomi. Bine pe Ulefone.

  3. Acest lucru este cu siguranta afacere mai generos acest an. Specs sunt mari! 3GB RAM este absolut un bonus pe telefoanele buget, iar 3050mAh sună la fel de bun pentru un dispozitiv HD de dimensiuni medii. RAM și baterie au fost motivul pentru care eu nu am cumparat de la Paris Ulefone și de ce i se va cumpăra Ulefone Metal. Iar prețul este copleșitoare. Cine altcineva va percepe doar USD109 pentru un astfel de telefon, și sticlă călită, și flip capac?

  4. Acest lucru este cu siguranta afacere mai generos acest an. Specs sunt mari! 3GB RAM este absolut un bonus pe telefoanele buget, iar 3050mAh sună la fel de bun pentru un dispozitiv HD de dimensiuni medii. RAM și baterie au fost motivul pentru care eu nu am cumparat de la Paris Ulefone și de ce i se va cumpăra Ulefone Metal. Iar prețul este copleșitoare. Cine altcineva va percepe doar USD109 pentru un astfel de telefon, și sticlă călită, și flip capac?

  5. Problema acestui telefon este bateria.Acei 3050mA se consuma foarte repede .5-6 convorbiri,30″pe net si ai ajuns la45% din capacitate si telefonul te anunta ca se inchide . Si chiar se inchide .Pentru o folosire intensiva trebuie sa incarci bateria de 3-4 ori.Fotografiile de aproape sunt 90% neclare.In rest OK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord