Cum sa ai doua conturi de Google, Facebook sau YouTube pe acelasi telefon!

Cum sa ai doua conturi de Google, Facebook sau YouTube pe acelasi telefon! – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa aveti mai multe conturi (ale aplicatiilor) pe acelasi telefon, toate astea le puteti face cu ajutorul unei aplicatii utile ce poate fi descarcata gratuit din magazinul Google Play.

Ea ”cloneaza” practic aplicatiile si iti permite sa rulezi pe acelasi dispozitiv cu Android mai multe conturi. Spre exemplu, daca ai doua conturi de Facebook sau de YouTube, nu va mai trebui sa te deloghezi de pe unul si sa te loghezi pe celalalt, aplicatia va face asta automat in locul tau si nu sunt singurele aplicatii ce pot fi clonate, poti fi online in acelasi timp de pe un singur dispozitiv dar folosind mai multe conturi.

Este o aplicatie ingenioasa iar dezvoltatorul ei a avut o idee buna, este gratuita insa apar din cand in cand si reclame, mai ales atunci cand schimbi paginile.

Parallel Space-Multi Accounts se numeste aplicatia si are un rating foarte bun in Google Play. Am instalat-o si eu pentru acest articol, interfata si setarile arata cam asa:

ATENTIE = APLICATIA CLONATA SE VA DESCHIDE DIN MENIUL ACESTEI APLICATII (Parallel Space)

Dupa cum vedeti, interfata este destul de simpla si meniul intuitiv, practic va trebui sa alegeti aplicatia pe care doriti sa o clonati, apasati pe iconita aferenta si apoi sa va logati cu alt cont, apoi puteti folosi ambele conturi! Practic, poti rula 2 aplicatii diferite de Facebook (sau alta aplicatie) cu 2 conturi diferite pe acelasi telefon si sa fii logat in acelasi timp.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Glance Plus sau aplicatia always on pe toate telefoanele! Iata setarile
More from Cosmin

Cateva telefoane chinezesti mai putin cunoscute

Cateva telefoane chinezesti mai putin cunoscute – Stim cu totii ca in...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *