Ulefone Paris prima miscare inteligenta Evolio – Cititorii fideli androidro.ro stiu micul meu razboi cu firma Evolio, insa de data aceasta din punctul meu de vedere au dat lovitura deoarece vor aduce si vor lansa oficial in tara telefonul Ulefone Paris.

Nu stiu daca se va numi Ulefone Paris sau daca cei de la Evolio vor gasi un nume pentru acest telefon insa nici  nu mai conteaza deoarece este un telefon de 5 stele si de nota 10. Dupa cum stiti, este un telefon proaspat lansat si adus in premiera in Romania pentru un Review de androidro.ro, review pe care-l cititi aici.

Nu va voi spune multe despre acest telefon in acest articol deoarece puteti citi recenzia completa + video in articol si chiar am facut un review video mai lung si un articol mai scurt deoarece chiar m-a impresionat Ulefone Paris si am vrut sa va arat ca telefonul chiar este ok printr-un material video mai lung.

Insa, telefonul mi-a fost trimis din China de catre gearbest.com, magazin ce-l vinde la un pret de 129$, adica putin peste 500 de lei.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S8 Lite se lanseaza in data de 21 mai 2018

eee Ulefone Paris prima miscare inteligenta Evolio

 

eeeww Ulefone Paris prima miscare inteligenta Evolio

Felicitari Evolio pentru alegerea facuta si mare atentie la pret si la ce soft puneti pe Ulefone Paris.

16 COMENTARII

  1. Ai uitat sa mentionezi de cele 3 oo…. : daca il vinde pe 3 oua pt rebranding, atunci chiar nu merita.

    PS: @ Cosmin: din ce imi aduc aminte, ai avut probleme cu service-ul lor, nu? Pai daca e asa, crezi ca s-a schimbat intre timp?

  2. Voi uitati in ce tara traiti?! Evident ca vor vrea profit maxim X 2 ! Nu toti vor asta? Profit maxim – munca ZERO!

  3. Dacă sunt băieți deștepți, o să aibă prețurile spuse de ține. Profitul ala ar fi cam prețul dublu al modelului. Mă aștept la prețuri bune, ca și așa nu dețin o cotă prea mare de piață.

  4. amuzant. daca intri pe site ul celor de la evolio, vei vedea ca pretul este cel pe care l ai prevazut 999 ron

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord