Connect with us

Stiri despre telefoane

Câte bucăți de OnePlus 12 s-au vândut în prima lună în România?

Published

on

OnePlus a raportat vânzările în România pentru noua sa serie OnePlus 12, înregistrând peste 1000 de unități vândute în prima lună de la lansare.

Comparativ cu luna februarie a anului trecut, când a fost lansat modelul OnePlus 11, vânzările pentru OnePlus 12 au crescut de șase ori.

Creșterea vânzărilor este atribuită expansiunii rețelei de distribuție, creșterii notorietății brandului în România și ofertelor de lansare atractive.

Advertisement

Ciprian Mirea, country manager al OnePlus România, a exprimat satisfacția companiei față de primirea pozitivă a seriei OnePlus 12 pe piața locală, subliniind că rezultatele demonstrează aprecierea consumatorilor pentru inovație și calitate.

5538 lei costa acum la eMAG acest telefon, cadou fiind o pereche de căști fără fir.

vanzari oneplus 12

vanzari oneplus 12

Conform declarațiilor oficiale, modelul OnePlus 12 s-a vândut în prima lună de la lansare în 1000 de unități.

OnePlus își propune să atingă un obiectiv de peste 5000 de unități vândute din modelele 12 și 12R până la sfârșitul anului. Compania continuă să se concentreze pe furnizarea de produse inovatoare și pe oferirea de oferte atractive.

Advertisement

Consumatorii sunt încurajați să urmărească promoțiile viitoare și să achiziționeze produsele prin canalele oficiale, inclusiv oppostore.ro, Altex, DIGI și eMAG, pentru a asigura autenticitatea și garantarea produselor, precum și accesul la servicii complete.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des