Connect with us

Despre aplicatia lui Tavi Perțea si TOP 20 cele mai vandute in Romania – Sunt 3 categorii mari in Google Play. Aplicatiile gratuite, apoi top venituri si cele mai vandute. Nu trebuie sa facem confuzie intre cele 2 din urma, ne axam acum pe cele mai vandute in Romania si sursa este chiar magazinul de aplicatii Android, mai oficial de atat nu se poate.

Nu-mi dau seama la cat timp se actualizeaza acest clasament, dar mai putin conteaza acum. Important este ca ne putem face o buna idee despre aplicatiile pe care le prefera romanii si pe deasupra, cele pe care le platesc, aici nu discutam despre cele gratuite.

Si a fost chiar o surpriza placuta sa vad ca aplicatia “Redobandire permisTavi Perțea” este pe locul 2 in acest top. Nu este deloc o aplicatie ieftina, chiar din contra as putea spune si ma raportez la restul (din cele 20).

Tavi Pertea este un ofiter de politie in cadrul IPJ Bihor si detine un canal popular de YouTube. Acolo, el ofera multe sfaturi pe care le consider utile si ma bucur ca face acest lucru. Prin intermediul canalului sau, aflam informatii valoroase direct de la o sursa din politie si de multe ori, a reusit sa lamureasca o serie de controverse.

Despre aplicatia lui Tavi Perțea si TOP 20 cele mai vandute in Romania

Aplicatia lui este acum pe locul 2 in topul celor mai vandute. Are peste 1000 de descarcari si costa 29.99 lei. Nu stim exact cate sunt, Google Play ne spune 1K+ (pot fi si 1500) probabil a facut ceva bani. Dar i-a facut pe munca lui si sunt sigur ca acele chestionare sunt bine puse la punct, are o experienta de 12 ani la Politia Rutiera.

Acestea sunt cele mai vandute 20 aplicatii din Google Play:

Monitorizarea filtrului DPF si a regenerariilor la autoturismele Volkswagen, destul de multe titluri care incep cu “amenzi”, manager de fisiere, personalizari pentru ceasuri inteligente, etc. Ma surprinde ca Nova Launcher inca se pastreaza in clasamente in versiunea cu plata, este un launcher pentru telefoane si probabil utilizat pe modelele cu o interfata slab optimizata de producator.

Numele aplicatieiGenulPretul
Torque Pro (OBD 2 & Car)Comunicare15,91 RON

Redobandire permis

Tavi Pertea

Educatie29,99 RON
The Wonder WeeksSanatate si fitness29,99 RON
ROLEX DATEJUST 10in1Personalizare4,69 RON
The Observant MomEducatie9,49 RON
Game Booster 4x Faster ProInstrumente1,39 RON
Amenzi RutiereEducatie19,99 RON
The 72 Names Of GodEducatie24,99 RON
WFP 311 Modern watch facePersonalizare9,99 RON
Amenzi Ordine PublicaEducatie19,99 RON
LUNA BENEDICTA Watch facePersonalizare0,99 RON
Galerie simpla ProFotografie3,79 RON
CITB: Op/SpecEducatie39,99 RON
ROLEX Royal Megapack 43in1Stil de viata6,49 RON
Nova Launcher PrimePersonalizare19,00 RON
Amenzi – Vanatoare si PescuitEducatie12,99 RON
File Manager Content PhoneInstrumente10,99 RON
MD307 Digital Watch FacePersonalizare5,99 RON

TeamSpeak 3

Voice Chat Softw

Comunicare5,49 RON
VAG DPFAutomobile22,99 RON

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!