Acasă Telefoane Chinezesti Ulefone Power Max telefon cu baterie mare, 13.000 mAh

Ulefone Power Max telefon cu baterie mare, 13.000 mAh

2

Ulefone Power Max telefon cu baterie mare, 13.000 mAh ni se promit din partea companiei, insa ar fi ideal daca si in realitate ar fi tot 13.000.

Nu prea avem cum sa testam noi capacitatea reala, nu stiu cat de exacte sunt aplicatiile disponibile in Google Play. Oricum, este mai complicat la chinezi. As spune ca nu va avea 13.000 mAh ci maxim 6000 reali. Oricum, ar fi excelent si asa, numai reali sa fie.

Poate fi numai o chestie de marketing pana la urma. Din singura poza disponibil, se poate observa un design destul de clasic. 2 camere principale, carcasa din metal, senzor de amprente si probabil, un display de 5.5 sau 6″.

Ulefone Power Max :

Ulefone Power Max ulefone power max
Ulefone Power Max

Stim deja ca cei de la Ulefone au in oferta modele precum Power sau Power 2, ambele vin cu baterie de 6050 mAh.

Pe langa Ulefone Power Max, ni se promite si o varianta imbunatatita a modelului Power 2, adica Ulefone Power 3.

Nu avem pana acum specificatii tehnice sau alte detalii, stim numai ca acest Ulefone Power Max va fi lansat in perioada urmatoare cu bateria ce va avea aparent 13.000 mAh. Power 3 va sosi si el pana la finalul anului 2017.

Daca va avea cu adevarat aceasta capacitate, telefonul ar putea deveni cel mai dotat din lume la acest capitol, ramane de vazut si ce greutate va avea dar si ce grosime!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here