Connect with us

Telefoane Chinezesti

Ulefone Power Max telefon cu baterie mare, 13.000 mAh

Published

on

Ulefone Power Max telefon cu baterie mare, 13.000 mAh ni se promit din partea companiei, insa ar fi ideal daca si in realitate ar fi tot 13.000.

Nu prea avem cum sa testam noi capacitatea reala, nu stiu cat de exacte sunt aplicatiile disponibile in Google Play. Oricum, este mai complicat la chinezi. As spune ca nu va avea 13.000 mAh ci maxim 6000 reali. Oricum, ar fi excelent si asa, numai reali sa fie.

Poate fi numai o chestie de marketing pana la urma. Din singura poza disponibil, se poate observa un design destul de clasic. 2 camere principale, carcasa din metal, senzor de amprente si probabil, un display de 5.5 sau 6″.

Advertisement

Ulefone Power Max :

Ulefone Power Max

Ulefone Power Max

Stim deja ca cei de la Ulefone au in oferta modele precum Power sau Power 2, ambele vin cu baterie de 6050 mAh.

Pe langa Ulefone Power Max, ni se promite si o varianta imbunatatita a modelului Power 2, adica Ulefone Power 3.

Nu avem pana acum specificatii tehnice sau alte detalii, stim numai ca acest Ulefone Power Max va fi lansat in perioada urmatoare cu bateria ce va avea aparent 13.000 mAh. Power 3 va sosi si el pana la finalul anului 2017.

Daca va avea cu adevarat aceasta capacitate, telefonul ar putea deveni cel mai dotat din lume la acest capitol, ramane de vazut si ce greutate va avea dar si ce grosime!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Catalin Macovei

    septembrie 30, 2017 at 19:04

    asteptam si telefonul de la care poti alimenta masina(aia electrica desigur) 🙂

  2. Kantor Minodora

    octombrie 1, 2017 at 11:37

    Am avut un Ulefone Paris. Dezamăgire totala. Bateria s a umflat. Mi au trimis altă baterie care și aceasta s a umflat. Îmi era frica sa nu explodeze. Plus că în secunda 2, după ce incarcam, se descarcă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des