Acasă Stiri Android Si Noutati Vodafone Buy Back telefoane este o procedura facuta in gluma?

Vodafone Buy Back telefoane este o procedura facuta in gluma?

4

Vodafone Buy Back telefoane este programul prin intermediul caruia, orice posesor de telefon mobil sau tableta poate beneficia de o reducere.

Reducerea se aplica la achizitionarea “unui telefon nou, a unui laptop ori a unei tablete dintr-o ofertă de abonare sau la prelungirea unui abonament deja existent”. Am citat ultima parte.

Vodafone Buy Back are si o pagina de internet, asa cum am observat, este destinat si celor care vor sa scape de tableta sau laptopul vechi. Insa, noi ne concentram putin pe Buy Back telefoane.

Am intrat pe pagina respectiva mai mult din curiozitate, acolo exista chiar si un mic formular online, afli instant cat valoreaza vechiul tau telefon, cel putin orientativ. Cat de orientativ este modul online, nu vom afla niciodata.

Oricum, nu cred ca diferentele de preturi intre versiunea online sau cea dintr-un magazin difera mult.

Iata cum se procedeaza, eu am vrut sa vad cat valoreaza al meu telefon, un Samsung Galaxy S6 Edge.

Programul Vodafone Buy Back iti evalueaza telefonul pe loc.

Trebuie sa alegi producatorul, modelul telefonului, daca este functional, daca este complet si daca este intact.

Incercam cu un Samsung Galaxy S6 edge plus, telefonul intr-o stare perfecta se vinde pe olx la un pret mediu de 1500 lei, ne referim la cele SH in care vanzatorul spune ca aparatul este impecabil.

Iata ce spune Vodafone:

Vodafone Buy Back
Vodafone Buy Back
Buy Back telefoane
Buy Back telefoane

Vodafone spune ca acest model de telefon, valoreaza putin peste 400 de lei. Mai ne spune si ca valoarea exprimata are un caracter informativ! Pentru a afla valoarea exacta, trebuie sa ne plimbam pana la un magazin Vodafone.

Insa, cat de mult difera suma oferita? De la 415.55 lei poate ajunge la 1500 lei, valoarea unui astfel de telefon pe diferite platforme SH?

Trebuie sa mai retinem ca nu primim banii si plecam acasa cu ei, acestia vor fi folositi tot in interesul companiei. Mai exact, putem primi o reducere la un telefon nou achizitionat. Oricum, exista o pagina cu termeni si conditii, un regulament.

Intrebarea este: nu mai bine vindem noi telefonul cu un pret de aproximativ 1500 lei si apoi diferenta o punem pentru a achizitiona un telefon de la ei sau din alta parte? 

Ce face Vodafone cu un astfel de telefon dupa ce l-a achizitionat de la noi? 

Iata si ce alte oferte mai afiseaza aplicatia lor online, am bifat cu DA toate optiunile (adica telefoanele sunt fara probleme):

  • LG G5 – 299 lei
  • iPhone 6 de 16GB – 484.63 lei
  • Samsung Galaxy S7 de 32 GB – 632.43 lei
  • Samsung Galaxy S6 de 32GB – 299.88 lei

Credeti ca telefoanele vor avea valoarea reala dupa ce vom merge intr-un magazin Vodafone pentru a fi vazute de un asa zis  specialist? Daca asa este, eu imi cer public scuze, insa ceva imi spune ca valoarea nu va creste mult!

4 COMENTARII

  1. Salut, eu am fost la Orange, direct la un magazin, unde si ei au un program BuyBack si mi-au spus ca telefonul meu, un Galaxy S6 de 32 GB, valoreaza 100 de euro…acum il am la vanzare 🙂

  2. daca vrei sa vinzi pui pe olx sau grupuri. nu mergi la orange sua vodafone prin programe de pacaleala. si fie il iei la liber sau abonament alt telefon. practic la liber e mai convenabil. ca nu platesti de 3 4 5 ori pretul lui , ca si in cazul abonamentului

  3. Sunt niste preturi mizerabile cele oferite de companiile de telefonie la programele buy back. Afaceri bune faci, am inteles de la prieteni, la programele de buy back privitoare la televizoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here