Acasă Stiri Android Si Noutati Butonul Vietii, telefon pentru seniori la 999 lei

Butonul Vietii, telefon pentru seniori la 999 lei

3
nofollow

Butonul Vietii, telefon pentru seniori la 999 lei, pretul acesta poate parea enorm avand in vedere specificatiile tehnice ale acestui telefon cu un nume destul de ciudat si atipic pentru un telefon mobil, insa toate au o logica! Butonul Vietii este un proiect demarat de doi tineri din Oradea, care isi propune sa vina in intampinarea celor batrani sau bolnavi care locuiesc singuri.

Nu vorbim despre un smartphone cu Android, acest “Butonul Vietii” nu are nici macar camera foto sau display mare, insa vine la pachet cu o functie ingenioasa si care se poate dovedi utila in anumite momente. Mai jos vedeti descrierea asa cum apare ea in pagina magazinului, telefonul este conectat la serviciul SOS Puls si specificatiile sunt urmatoarele:

  • Procesor, memorie: CPU MTK6260A, Memorie 128 MB + 64 MB
  • Retea, GPS: 2G: 900/1800, USX-7020-KT
  • Sloturi: Slot Single SIM, Slot memorie card TF (până la 32 GB)
  • PulsOximetru, Pedometru si Difuzor: Monitorizare si transmitere, Senzori de gravitate pe 3 axe.

“Telefonul functioneaza pe un principiu simplu: atunci cand utilizatorul se simte rau, poate apasa butonul SOS, realizand automat un apel catre dispeceratul central “Butonul Vietii”, care pe baza localizarii GPS va trimite echipajele de interventie catre locatia respectiva. Astfel, interventia se va realiza rapid, iar sansele de salvare a pacientului sunt mult mai mari.

Butonul Vietii, telefon pentru seniori la 999 lei

Impreuna cu telefonul, vei primi si un abonament pentru 12 luni de asistenta, care include teleasistenta si monitorizare 24/7, psiholog, asistent personal, prelucrarea apelurilor de alerta si raportarea lor catre serviciile de urgenta si familie. Abonamentul nu include servicii de date mobile sau retea, astfel incat pentru a functiona trebuie sa introduci o cartela cu abonament sau pre-pay. Dupa incheierea celor 12 luni de abonament inlus, pretul acestuia este de 45 de lei pe luna, cu TVA inclus. Asadar, introduci cartela SIM, apesi butonul SOS si astfel numarul tau se inregistreaza in baza de date a call-center-ului “Butonul Vietii”. Fie ca este vorba despre o urgenta sau pur si simplu ai nevoie de consiliere psihologica, un operator va fi intotdeauna la dispozitia ta. Este important ca acea cartela pe care o introduci sa dispuna de minute sau de un abonament activ. Poti adauga in lista persoanelor de contact, pe langa familie, si medicul curant, pentru o monitorizare si mai exacta a starii de sanatate. In plus, pe telefon poti fi stocate si date importante privind medicamentatia, bolile cronice, alergiile sau interventiile chirurgicale suferite de utilizator, astfel incat in cazul unei urgente sa poata fi luate cele mai pertinente decizii medicale.

Butonul Vietii, telefon pentru seniori la 999 lei

Butonul Vietii este un dispozitiv perfect pentru persoanele in varsta, bolnave sau care locuiesc singure. Pe langa functia SOS, acest telefon este capabil si sa masoare ritmul cardiac si nivelul saturatiei de oxigen in sange. Trebuie doar sa plasezi degetul in compartimentul dedicat si masuratorile se vor realiza rapid. In cazul detectarii unor valori ingrijoratoare, atat Centrul Butonul Vietii, cat si familia, vor fi anuntate. Astfel, accentul este pus pe prevenirea situatiilor periculoase pentru utilizator.

Acest telefon este util si pentru localizarea persoanei care il utilizeaza. Deseori, persoanele in varsta devin dezorientate si se pot rataci, dar prin intermediul acestui telefon cu localizare GPS, vei putea sa gasesti rapid persoana ratacita. Pentru seniorii activi, acest telefon este util intrucat masoara pasii facuti si ofera notificari de sedentarism. In plus, telefonul permite si vizualizarea prognozei meteo. Fiecare detaliu al constructiei telefonului a fost gandit special pentru seniori. Astfel, tastele sunt mari si luminoase, iar difuzorul este unul puternic pentru a permite o comunicare facila. Aplicatia “Familia mea” permite celor dragi monitorizarea exacta a datelor primite de pe telefonul vietii. Astfel, chiar daca esti departe de parinti, bunici, le vei putea monitoriza activitatea si vei primi date exacte cu privire la starea lor de sanatate. Poti sa vezi exact unde sunt acestia sau care au fost valorile inregistrate la analizele medicale.”

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here