Un Hacker a Instalat Windows 95 si GTA III Pe Un Smartwatch Android, acesta este defapt un adolescent de numai 16 ani din Georgia pe nume Cobin Davenport.
Asta demonstreaza cat au ajuns de puternice dispozitivele mobile, mai ales ceasurile inteligente care in acest moment echivaleaza  sau au intrecut ca putere de calcul un computer Pentium III din 2003 care la acel moment era foarte scump si cantarea 25 KG cu tot cu monitor.
gta Un Hacker a Instalat Windows 95 si GTA III Pe Un Smartwatch Android
Datorita faptului ca micul hacker a folosit trucuri de simulare (virtualization) pe ceasul inteligent, jocul nu ruleaza perfect in sensul ca FPS-ul este mic iar controalele afisate pe touchscreen sunt minuscule dar acest lucru nu este important pentru ca este doar un simplu experiment.
Nici Windows 95 nu ruleaza chiar bine, fiind in modul virtual, ceasul ramane repede fara memorie RAM si nu se pot rula alte aplicatii.
win95 Un Hacker a Instalat Windows 95 si GTA III Pe Un Smartwatch Android

CITESTE SI:  LG G7 ONE anuntat, primul LG din programul Android One
Un Hacker a Instalat Windows 95 si GTA III Pe Un Smartwatch Android

1 COMMENT

  1. Cum sa obtii Gta iii pe un ceas : descarcati gta iii apk si de la Game Cache una din cele 2 optiuni. Va ramane sa instalati acel apk fara a-l deschide inca, dezarhivati fisierul zip de la tabul Game Cache in /Android/obb . Puteti deschide jocul.
    play.mob.org/game/grand_theft_auto_iii.html

    Cum sa obtii Windows 95 pe un ceas: descarcati dosbox apk de pe google play (este gratis) si cautati pe google pentru fisierul W95.rar, il dezarhivati in memoria ceasului Android Wear, dupa care deschideti dosbox si tastati “imgmount A w95.img; dati enter; boot w95.img; dati enter. Windows 95 va porni in maxim 30 secunde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree