Connect with us

Stiri despre telefoane

Un posibil Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar fi aproape de lansare

Published

on

Un posibil Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar fi aproape de lansare

Un posibil Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar fi aproape de lansare, ar fi inca un smartphone super interesant pe care acest producator ni-l aduce in atentie. Deja exista Mi Mix Alpha, l-am cunoscut in septembrie 2019. In acel moment, telefonul era privit ca unul desprins din filmele SF.

Asa a si ramas, Xiaomi nu l-a pus in vanzare niciodata sau cel putin nu la scara larga. Apoi, din 2019 si pana acum, am mai avut din partea lor tot felul de promisiuni. Telefoane pliabile, Mi 11 Ultra care ar urma sa aiba un display secundar langa camerele foto, Mi Mix 4 care a fost confirmat oficial, un smartphone cu ecranul curbat pe toate cele 4 laturi si asa mai departe.

Un posibil Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar fi aproape de lansare

Acest Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar putea avea un sistem de camere motorizate si un display care va invalui inclusiv partile laterale si se va intinde inclusiv pe o portiune din carcasa spate. Este interesant de privit si mecanimsul camerelor.

Advertisement

Par a fi unele de selfie, dar fiind 3 la numar ne putem imagina ca acestea se pot roti si pot actiona ca unele principale. Sunt vizibile si 2 LED-uri flash situate langa senzori. Tot in zona respectiva se observa conform brevetului si un buton ce ar putea fi cel de pornit/oprit, plus un microfon.

Un posibil Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar fi aproape de lansare

Partea de jos ar integra difuzoarele stereo si portul pentru incarcare. Nu ne sunt specificate foarte clar specificatiile complete, insa nu ar avea cum sa fie prevazut cu un hardware slab. Multe surse dau ca posibil un procesor Qualcomm Snapdragon 888.

Un posibil Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ar fi aproape de lansare

Ecranul pe care-l admiram in aceste randar ar fi un OLED cu o diagonala de aproape 7 inch si o rezolutie 2K. Chiar daca Xiaomi ar lansa un astfel de telefon mobil in curand, sunt sanse destul de slabe ca el sa aiba un pret atragator. Nu neaparat ca nu va avea succes, pretul l-ar putea trage in jos. Ar putea fi insa inca o demonstratie de forta a celor de la Xiaomi.

Advertisement

via

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des