Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mi Mix 4 este confirmat oficial, un adevarat flagship in 2021

Published

on

Xiaomi Mi Mix 4 este confirmat oficial, un adevarat flagship in 2021 – A trecut deja ceva timp de cand producatorul acesta nu ne-a mai delectat cu un smartphone ce face parte din gama “Mi Mix”, gama care era cu adevarat una de top si pe care Xiaomi punea cea mai buna tehnologie.

In noiembrie 2018, aparea Mi Mix 3 (foto jos) si cateva luni mai tarziu (mai 2019), isi facea simtita prezenta si versiunea Mi Mix 3 cu 5G. Deci, mai este putin timp si se implinesc doi ani de zile de cand Xiaomi nu a mai lansat un telefon din aceasta serie. Au renuntat intre timp si la Mi Max, asteptam vesti concrete si despre acesta.

Insa, probabil ca nu se vor mai concentra pe gama “Max”, una care includea telefoane cu ecrane mari. Deja diagonalele de aproape 7 inch au devenit la ordinea zilei, indiferent daca este un smartphone mai ieftin sau din contra, mai scump.

Advertisement

Nu este prima data cand apar informatii referitoare la Xiaomi Mi Mix 4. Dar este prima data cand se comunica (Lei Jun/CEO Xiaomi) informatia oficiala. Recent, am primit si un teaser prin care ne era prezentat un telefon mobil (foto sus) cu display inedit, quad-curved.

Intrebarea ar fi daca acest smartphone ste de fapt Mi Mix 4, sau daca vor exista mai multe modele cu design inedit si indraznet. Mai sunt voci care vorbesc despre primul telefon pliabil sub brand Xiaomi si ca de fapt acesta ar reprezenta a patra generatie de Mix.

Chiar daca acest anunt vine de la o sursa care este 100% credibila si de incredere, nu stim o perioada anume in care lansarea ar putea avea loc, nu se cunosc nici specificatiile tehnice posibile. Dar fiind un telefon care prezinta un mare interes, ma astept sa existe multe “scurgeri” de informatii in legatura cu acest proiect, unele pe care am putea sa le citim in perioada imediat urmatoare.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des