Connect with us

Stiri despre telefoane

Un proprietar de Tesla si-a aruncat masina aer, de ce sunt electricele scumpe

Published

on

Un proprietar de Tesla si-a aruncat masina aer, de ce sunt electricele scumpe?! Videoclipul publicat acum cateva zile a strans aproape 1.7 milioane de vizualizari si nu este unul fake, adica facut pentru vizionari. Stim ca pe YouTube multi apleleaza la titluri mai wow sau la imagini care sa te faca sa te uiti.

Nu este cazul aici. Materialul video pe care-l vedeti mai jos are titlul ” Omul care și-a aruncat in aer TESLA!! Tesla Model S și dinamita de 30 kg.” Practic, este povestea finalului de viata pentru aceasta masina, sunt 8 minute interesante. Dar de ce s-a ajuns la aceasta situatie extrema?

Autoturismul avea o vechime de numai 8 ani de zile si fusese achizitionata (SH) de catre omul nostru, Tuomas. Numai ca, dupa ce a mers mai putin de 2000 de km, pe bord au inceput sa fie afisate o multime de erori, ca o instalatie a unui pom de Craciun. Asa cum era normal, omul s-a dus la un service sa vada despre ce este vorba.

Advertisement

Si se pare ca a fost chiar la un service Tesla. Acolo a aflat ca bateria ar fi complet stricata si nereparabila. Fiind o masina din 2013 su cumparata SH, nu exista o garantie. Socul a venit in momentul in care a fost informat ca pentru a pune o baterie noua, va trebui sa scoata din buznar nu mai putin de 20.000 de euro!

Pe retelele de socializare, proprietarul si-a anuntat intentia pe care o are si rapid, a gasit mai multi sustinatori. Chiar si o companie care se ocupa de materiale pirotehnie i-a sarit in ajutor pentru a i se implini visul, adica acela de a arunca in aer Tesla Model S. Interesant este ca in semn de protest, in interior a pus si un manechin a lui Elon Musk.

Vedem in  clipul de mai jos ce s-a intamplat. Pretul bateriilor, acesta este principalul motivele pentru care masinile electrice sunt foarte scumpe!

Advertisement

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Alin

    decembrie 24, 2021 at 10:19

    La 1.7 milioane vizualizari si-a scos $ p mașină plus cațiva pt alta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des