Connect with us

Stiri despre telefoane

La pretul asta, mai merita noul S23 Fan Edition?

Published

on

La pretul asta, mai merita noul S23 Fan Edition? Telefonul despre care s-a scris deja foarte mult in presa online, asta in ciuda faptului ca nici macar nu a fost lansat. Insa, se va intampla la inceput de octombrie, cu siguranta.

Deja Samsung nu a mai ascuns telefonul si au aparut cateva anunturi oficiale. Daca stim cam totul despre partea de design si despre specificatii, acum, inainte de aparitia oficiala, au inceput sa apara si preturile.

Avand in vedere ca se va vinde cam peste tot, preturile acestea difera si pe noi ne intereseaza Europa / Romania.

Advertisement

Este noul S23 Fan Edition un smartphone atractiv?

Teoretic da, este. Face parte din gama S23, probabil cea mai de succes in lumea telefoanelor cu Android. Samsung trebuie sa aiba grija si sa stie unde sa-l pozitioneze, nu are de ce sa concureze fix cu “fratii” sai.

Si conform sursei citate, noul S23 Fan Editon va avea un pret de 699 euro in Europa, asta ar insemna cam 3742 lei (c0nversie in data de 26 septembrie 2023).

Acum, un S23 “normal”, adica fara Plus sau Ultra, se vinde la eMAG contra sumei de 3499 lei, posibil usor mai ieftin prin alte parti. Deci, aparent costa mai putin in comparatie cu ce asteptam de la noul model. Dar acest nou model are si un avantaj sau chiar doua.

Advertisement

Primul este dat de ecranul mai mare (6.1 inch vs 6.4 inch) si al doilea cred ca este dat chiar de data aparitiei, adica este mai nou.

Insa, nu trebuie sa uitam ca noul S23 Fan Edition are si un hardware ceva mai slabut in comparatie cu generatia actuala, adica va sosi in tara noastra cu Exynos 2200, fix acelasi procesor cu care sosea gama S22, cea de anul trecut. Teoretic, performantele vor fi ceva mai scazute, dar mari diferente nu vor fi sesizate de utilizator.

Totusi, trebuie sa asteptam lansarea oficiala si preturile adevarate, poate vor exista o serie de promotii de lansare, nu excud nici preturi ceva mai mici. Ramane de vazut.

Advertisement

Citeste acum si:

Cum am luat telefonul cu reducere de 1500 lei, S22 Ultra

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des