Connect with us

Stiri despre telefoane

Unboxing si review HUAWEI P20 Lite (video)

Published

on

Unboxing si review HUAWEI P20 Lite (video) – clipul pe care-li veti vedea mai jos, a strans aproape 80.000 de vizualizari in mai putin de 24 de ore. Asta arata un oarecare interes pentru noul terminal al celor de la Huawei.

Este interesant de aflat cum a facut rost respectivul de un HUAWEI P20 Lite, asta in conditiile in care telefonul nu este lansat oficial inca!

Aflam automat si cateva specificatii tehnice, dar si un pret. Astfel, in Italia, Huawei P20 Lite costa 370 euro. Daca facem rapid un calcul, ne dam seama ca asta inseamna in jur de 1650 lei.

Advertisement

Da, are “notch” (vezi toate telefoanele cu notch), un detaliu ce nu va fi pe placul multora. Asta dovedeste ca cei de la Huawei nu au stiut sa scoata pe piata un design original, nu cred ca pur si simplu au ramas in pana de idei!

Lasand la o parte aceste amanunte, telefonul din clip are un display de 5.84″ cu rezolutie FHD+ (2220×1080 pixeli), doua camere foto principale cu senori de 16MP si 2MP, 4GB RAM, 16GB stoocare interna si un acumulator de 3000 mAh.

Unboxing si review HUAWEI P20 Lite (video)

Advertisement

Interesant ca ceea ce ati vazut mai sus nu reprezinta singurul clip in care noul P20 Lite poate fi admirat. Se pare ca in Italia, telefonul este deja in magazine:

Huawei P20 Lite, P20 si P20 PRO, vor fi lansate oficial in data de 27.03.2018. Evenimentul va avea loc in Paris, Franta. Mai multe detalii.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des