Acasă Firmware Samsung Update Android 4.4.2 Galaxy S4 I9505-I9500

Update Android 4.4.2 Galaxy S4 I9505-I9500

1

Inca de la inceput tin sa va spun ca acest update este unul OFICIAL oferit de firma Samsung drept pentru care nu veti pierde garantia telefonului daca alegeti sa instalati aceasta versiune de Android 4.4.2 KitKat pe telefonul vostru.

Acest update urmeaza sa-l primiti prin  OTA, insa daca nu vreti sa mai asteptati cateva luni pana il veti primi puteti sa-l instalati cu ajutorul tutorialului de mai jos.

De asemenea este importat de stiut ca nu veti mai putea reveni la versiunea Android 4.3 de indata ce ati instalat aceasta versiune dar probabil ca nu veti mai dori acest lucru.

Update Android 4.4.2 Galaxy S4 I9505-I9500

Atentie, NU incerati sa instalati acest firmware decat pe modelele Samsung Galaxy S4 variantele I9505 sau I9500 . Intre cele doua modele exista o diferenta de procesor plus alte aspecte, nu incurcati fisierele firmware !

Acest update este relativ usor si simplu de instalat si este bine de stiut ca nu veti pierde nimic din telefon (date, contacte, fisiere multimedia, etc) deoarece se instaleaza practic peste sistemul de operare deja existent. Este bine totusi sa aveti un backup realizat pentru a va scuti de orice griji. Daca nu stii sa faci un backup, ai aici un tutorial ce te va ajuta.

Descarcati urmatoarele fisiere:

Driverii Samsung (daca nu ii aveti deja instalati pe calculator) – Link

Odin v 3.09 – Link

Firmware Samsung Galaxy S4 i9500 – Link

Firmware Samsung Galaxy S4 i9505 – Link

Sa trecem la treaba !

1- Cel mai important lucru acum este sa va asigurati ca bateria telefonului are minim 50 % capacitate si ca detineti acest model de telefon

2-Instalati driverii in caz ca nu ii aveti instalati (de ex. Win 7 ii instaleaza automat conectand telefonul la calculator cu optiunea USB Debugging bifata)

3-Activati pe telefon optiunea USB Debugging din meniu-setari-optiuni dezvoltator

4-Dezarhivati Odin-ul si fisierul firmware corespunzator modelului de telefon

5-Opriti telefonul, scoateti bateria pt 5 sec. si puneti-o la loc fara a reporni aparatul

6-Reporneste telefonul in modul Download apasand simultan tastele Volum jos- Power- Home  pana ce pe ecran va aparea un mesaj de avertizare

Untitled

7-Apasati tasta Volum sus pentru a intra in modul Download

8-Pe calculator, porniti programul Odin descarcat mai devreme.

9-In dreptul butonului AP din Odin adaugati versiunea de firmware corespunzatoare modelului tau de telefon

10-Trebuie bifate NUMAI casutele Auto Reboot si F. Reset Time, nu bifati altceva ! Odin trebuie sa arate exact ca in imaginea de mai jos:

Untitled

11- Acum, totul este gata pentru UPDATE !

12-Conecteaza telefonul la calculator cu ajutorul cablului USB

13-Asteapta pana ce telefonul este adaugat si recunoscut.Daca a aparut casuta albastra in Odin exact ca in imaginea de mai sus inseamna ca telefonul este gata de UPDATE.

14-Apasa butonul START in Odin si cat timp tu fumezi o tigara telefonul va fi incarcat cu noul sistem de operare ANDROID.

15-Operatiunea dureaza cateva minute timp in care vei vedea pe telefon o bara albastra ce indica timpul ramas pana cand telefonul va reporni automat

16-Primul boot va dura ceva mai mult, iar dupa ce telefonul intra in sistemul de operare il poti deconecta de la computer.

Atentie, WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE !

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Domnule ti-ai batut joc de noi cand ai incarcat fisierele acolo. A expirat prostia aia de captcha si acum trebuie sa astept o ora ca sa descarc fisierul… pe bune? si de o ora tot astept si tot nu imi da voie s ale descarc.. trebuie sa le descarc de pe laptop acum…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here