Acasă Aplicatii telefoane Android Getlokal Aplicatie Going-Out Pe Telefoanele UTOK

Getlokal Aplicatie Going-Out Pe Telefoanele UTOK

0

Aplicatia de going-out Getlokal va fi preinstalata pe smartphone-urile si tabletele UTOK, ca urmare a demararii unui parteneriat ce isi propune sa aduca utilizatorilor cele mai noi si bine cotate locuri de petrecut timpul liber.

Cu peste 218.000 utilizatori in Romania, aplicatia Getlokal include cea mai variata gama de informatii, opinii, articole, evenimente, oferte si liste de locuri. Peste 90% din continutul aplicatiei este generat de utilizatori, fiind o sursa de comentarii, opinii si fotografii autentice pentru cei ce aleg smartphone-urile si tabletele UTOK.

Getlokal Aplicatie Going-Out Pe Telefoanele UTOK

Untitled

 

Terminalele UTOK vor avea preinstalata Getlokal, aplicatia cu continut generat de utilizatori, care pune in dialog oamenii cu localurile lor preferate. Cu accent pe viata sociala, timp liber si lifestyle, aplicatia se adreseaza celor care inteleg ca decizia cea mai potrivita de going-out se ia tinand cont si de sfaturile si recomandarile facute de ceilalti. Aplicatia Getlokal pune accent pe servicii si locuri destinate petrecerii timpului liber, recomandarile fiind unele corecte si oneste, dat fiind faptul ca 90% din continutul aplicatiei este generat de utilizatori, fiind o sursa de comentarii, opinii si fotografii autentice.

 

Intelegem ca timpul liber este foarte pretios in ziua de azi, drept urmare oferim utilizatorilor UTOK posibilitatea de a alege rapid din miile de locatii de petrecut recomandate de aplicatia Getlokal. Totodata le punem la dispozitie zeci de mii de opinii autentice care pot ajuta foarte mult in alegerea cu usurinta a urmatorului loc de distractie. Am ales sa colaboram cu Getlokal, intrucat acopera o nevoie reala a utilizatorilor UTOK si satisface dorinta de a explora noi locuri de petrecut timpul liber” a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

 

Pentru inceput, aplicatia Getlokal este disponibila pentru smartphone-ul UTOK 470Q, printr-o actualizare de software, urmand ca in curand sa fie prezenta si pe alte modele din gama. Toate actualizarile de software UTOK pot fi accesate la adresa utok.com/software.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.