Acasă Stiri Android Si Noutati Update Android 4.4.2 KitKat HTC Butterfly S

Update Android 4.4.2 KitKat HTC Butterfly S

0

Cu toate ca HTC Butterfly S nu este cel mai nou model lansat de catre compania HTC, insa primeste actualizarea oficiala  Android 4.4.2 spre entuziasmul posesorilor.

Butterfly s a fost lansat in vara anului trecut, mai exact in luna iulie si este un telefon cu dotari de top. Inca il mai putem gasi in magazinele online din Romania la un pret ce trece de 2000 de lei, pret pentru care cumparatorul primeste un ecran Super LCD3 Full HD cu o densitate a pixelilor de 441 ppi, procesor Quad-core 1.9 GHz Krait 300, baterie de 3200mAh si 2 GB memorie RAM .

Untitled

In momentul lansarii telefonul rula versiunea 4.2, in decembrie a primit actualizarea la 4.3 si iata ca acum primeste 4.4.2, versiune ce va veni  in etape prin sistemul OTA si are o dimensiune de peste 700 Mb. Probabil ca telefoanele cumparate “la liber” vor primi actalizarea mai rapid decat cele cumparate de la un operator de telefonie mobile.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here