Acasă Firmware Samsung Update Firmware Galaxy S3 Neo, Port A3

Update Firmware Galaxy S3 Neo, Port A3

3

Samsung Galaxy S3 Neo este o versiune putin modificata a lui Galaxy S3 si a fost lansata in aprilie 2014, la doi ani distanta de modelul de baza. Avand in vedere ca este un telefon ce se vinde si acum fiind destul de popular, au aparut si versiuni customizate de firmware pentru Samsung Galaxy S3 Neo.

Am sa va prezint in cele ce urmeaza o varianta de ROM portata de pe modelul mai nou lansat, Samsung Galaxy A3.

Pentru a instala aceasta versiune de firmware pe S3 Neo, trebuie sa aveti root pe telefon si o versiune customizata de cwm recovery. Dac aveti indeplinite aceste cerinte, puteti instala acest firmware. Retineti totusi ca exista posibilitatea de a pierde garantia acestui telefon! Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50%.

67yuhg Update Firmware Galaxy S3 Neo, Port A3

Versiunea aceasta de firmware contine mai multe elemente si aplicatii portate de pe modele precum Galaxy Note4, Galaxy S5 si Galaxy A3.

[wpsm_button color=”orange” size=”small” link=”https://drive.google.com/file/d/0BwWGbBx-jMwvSjliWk5RV1lVbzA/view” icon=”download” target=”_blank” rel=”nofollow”]DESCARCA[/wpsm_button]

Pentru a instala versiunea de firmware, intrati in CWM, executati wipe data/factory reset, instalati noul firmware copiat in prealabil pe un card de memorie extern si la final reporniti telefonul.

sursa

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

  1. Am instalat acest firmware si nu imi mai merge camera, imi apare acest mesaj ”A aparut o eroare la server.Reporniti Camera foto”.Ce pot face sa imi mearga din nou camera? Va rog sa ma ajutati!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here