Acasă ROOT Samsung Cum faci root pe Samsung Galaxy Grand 2

Cum faci root pe Samsung Galaxy Grand 2

0

Samsung Galaxy Grand 2 este un telefon lansat in ianuarie 2014 dotat cu un ecran de 5.25″ si rezolutie HD, sistem de operare Android 4.4 KitKat, procesor Qualcomm MSM8226 Snapdragon 400 1.5 GB RAM si 8 GB stocare interna.

Am sa va arat in cele ce urmeaza, pas cu pas o metoda sigura de a face root pe modelul Samsung Galaxy Grand 2 (SM 7102, varianta dual SIM)

Atentie, este posibila pierderea garantiei telefonului, urmati tutorialul pe propria raspundere. Asigurati-va ca bateria este incarcata minim 50%.

[wpsm_button color=”orange” size=”small” link=”https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=Agpd&id=0B2qHJB638_-gTHlLTllPZk9UYnM” icon=”download” target=”_blank” rel=”nofollow”]Descarca fisierele[/wpsm_button]

Fisierele pe care le-ai descarcat contin informatiile de care ai nevoie (Odin si fisierul necesar pentru root)

Opreste telefonul si dupa cateva momente reporneste-l apasand in acelasi timp butoanele volum jos home si power. In acest fel ajungi in download mode.

Aici vei vedea un mesaj de avertizare cu un triunghi galben. Apasa acum volum sus.

uytgf Cum faci root pe Samsung Galaxy Grand 2

Acum, din interiorul fisierului descarcat deschide programul Odin si conecteaza telefonul la PC prin cablul USB. Nu il conecta printr-un HUB sau prelungitor USB!

Telefonul va trebui sa fie recunoscut de catre Odin si va trebui sa vezi o imagine de genul:

65tr4e Cum faci root pe Samsung Galaxy Grand 2

Apasa acum in Odin pe butonul PDA si alege fisierul SM-G7102.tar pe care l-ai descarcat anterior.

rg Cum faci root pe Samsung Galaxy Grand 2

Asigura-te ca in Odin sunt bifate numai casutele auto reboot si f.reset time! Apasa apoi butonul START si asteapta ca procedura sa se termine. Dupa cateva minute, telefonul ar trebui sa reporneasca automat si sa fie rootat. In Odin va trebui sa vezi mesajul:

653rt Cum faci root pe Samsung Galaxy Grand 2

Telefonul are acum acces root! Pentru a verifica asta, cauta in meniu aplicatia SuperSU ce art trebui sa se instaleze automat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here