Daca esti utilizator de tableta Allview Speed Quad atunci cu siguranta acest update iti va prinde bine deoarece aduce un plus de stabilitate si putere dispozitivului.Noul update este unul oficial; asa ca nu trebuie sa-ti daci griji pentru pierderea garantiei tabletei.Conform allview.ro noul update Android Jelly Bean 4.2.2 aduce urmatoarele imbunatatiri:

1[box type=”info” align=”aligncenter” ]”Prin folosirea versiunii firmware 3.2.1.4 Allwinner am reusit imbunatatirea performatei precum si adaugarea de noi functii: integrare functie FastBoot, ce permite pornirea tabletei in doar 6 secunde; integratea functiilor Smart color si Inteligent backlight pentru optimizarea vizualizarii pe ecranul tabletei; integrarea functiei WirelessDisplay care permite transferul imaginii de pe ecranul tabletei pe televizor folosind un dongle Miracast compatibil; performanta sporita in procesele de sistem, tranzitiile intre ecrane, aplicatii si browsing internet; cresterea performatei este dovedita si de testele sintetice (ex.in Antutu a crescut performanta cu aprox 50%); aplicatii actualizate;”[/box] 

Fisierele necesare actualizarii cat si instructiunile le gasiti AICI.

Este de salutat acest update si este bine ca firma Allview isi pastreaza bunul obicei de a aduce produselor pe care le comercializeaza update-uri constante.AICI puteti gasi un material despre tableta Allview Speed Quad.

17 COMENTARII

 1. Tableta Allview 2 speed quad nu poate fi actualizata momentan deoarece are deja sistem de operare Android Jelly Bean 4.2.2 . Am una si merge foarte bine. Nu cred ca are nevoie de o actualizare de sisterm.

 2. Am cumparat in 10 ianuarie a.c. de la emag tableta 3 speed quad si merge foarte prost, din pacate. Are Android 4.2.2, dar varianta de firmware este cea veche, adica v3.0_v1. Produsul a fost resigilat si in conditiile acestea e posibil sa fi fost in stocul emag dinainte de actualizarea de soft din septembrie 2013. Problema este ca actualizarea de soft de care spuneti in articol a disparut de pe site producator. Mentionez ca:
  – am mai achizitionat o astfel de tableta prin luna mai, dar am returnat-o deoarece se misca greu (android 4.1 si firmware initial)
  – in octombrie, dupa ce am aflat despre actualizarea de soft, am cumparat-o din nou pentru un cadou; am fost INCANTAT de modul in care se misca, fara lag, etc, in comparatie cu achizitia precedenta cu soft vechi; era cu android 4.2.2 si cu actualizarea de firmware gata instalata, in conditiile in care procedura de actualizare si fisierele corespunzatoare se gaseau atunci si pe site allview.
  Puteti sa imi spuneti cum pot face actualizarea de soft, in conditiile in care procedura si fisierele nu se mai gasesc pe site si nu le-am gasit nicaieri in alta parte?
  Va multumesc.

 3. Salut, am sa le trimit un mail maine celor de la Allview si sper sa reusesc sa fac rost de aceasta actualizare.Daca fac rost de ea o postez tot aici, daca nu, poate ne ajuta vreun utilizator ce eventual are fisierul salvat.

 4. Am achizitionat si eu in decembrie 2013 aceasta tableta de la emag. Nu reusesc sa gasesc update-ul de firmware. Stie cineva de ce l-au scos de pe site cei de la Allview? 🙁

 5. Buna ziua,
  Unde as putea sa gasesc software-ul original (pentru download) al tabletei Allview 2 Speed Quad? sau daca cunoasteti o modalitate de a face rost de el (eventual un backup facut de un detinator).
  Am nevoie urgent de acesta.

  Multumesc.

 6. salut,

  allview 2 speed quad

  am vazut mai sus ceva postari, aveti cumva, va rog un firmware…orice pentru aceasta tableta.
  problema mare este ca, nu pot intra in setari. e doar o pagina goala…:(

 7. Salut,

  Am un Allview 2 speed quad si nu se mai aude s-a intimplat dintr-o data .
  Are cineva ideea ce se poate face in cazul asta.
  mentioneza ca toate sunt la maxim cu volumul

 8. Salut,
  Allview 2 speed quadla pornire ramane blocat la logo-ul Allview, nu dispare situatia nici dupa factory reset.

 9. Salutare,
  Am o tableta Allview 2 Speed Quad, la pornire ramane blocat la logo-ul Allview, nu dispare situatia nici dupa factory reset.
  Aveti idee cum pot remedia?
  O resoftare? Pot intra in meniul de recovery, dar nu am imaginea…

  Orice recomandari sunt binevenite! Multumesc!

 10. Salut!
  Unde gasesc si eu firmware STOCK pt acest model si metoda de instalare cu tot cu drivere windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree