baterie

Toshiba Camileo X-Sports Sau Killer Pentru GoPro

Toshiba Camileo X-Sports Sau Killer Pentru GoPro

Anul acesta avem parte de multe surprize si noutati in cadrul targului IFA ce se desfasoara zilele acestea in Berlin.Printre aceste surprize gasim si noul gadget de la Toshiba, o camera video de actiune foarte performanta, Camileo X-Sports ce vrea sa rivalizeze direct cu seria de renume mondial GoPro.

Toshiba Camileo X-Sports

Seria X-Sports de la Toshiba are un principal atu, pretul de numai 250 euro, iar pentru acest pret primiti o camera video sport dotata cu un sensor CMOS de 12 MP cu care puteti face filme la 60 fps, camera fiind dotata cu un obiectiv ultra – wide cu zoom optic 10x.Carcasa noului model este construita special pentru a rezista la socuri puternice (caderea de la 1.5 m) si ofera protectie contra apei inghetului si zapezii.

Poti conecta camera la diverse gadgeturi cum ar fi tableta sau telefon (pe care pe poti folosi pe post de monitor de control) prin intermediul conexiuni WiFi .Toshiba X-Sports dispune si de un ecran LCD de 2 inch si cantareste doar 94g.

Toshiba X-Sports filmeaza FHD la rezolutia 1920X1080 p, are conectivitate mini HDMI si mini USB, stabilizator de imagine electronic, slot pentru carduri si conectivitate WiFi prin intermediul aplicatiei WiFi Connect.

Accesoriile incluse in pachet sunt multe si variate si includ suport pentru bicicleta, suport pentru casca, suport fixare trepied, suport fixare pe placa de surf, carcasa impermeabila, telecomanda gen bratara, etc.Contra cost poti beneficia si de suport fixare pe cap sau pe piept si suport fixare cu  clema lunga.

Noua camera video de la Toshiba va fi disponibila potentialilor clienti incepand cu luna decembrie la un pret de aprox 250 euro.