Acasă Telefoane UTOK UTOK Dorel 4 cu protectie IP68 si super baterie

UTOK Dorel 4 cu protectie IP68 si super baterie

2

UTOK Dorel 4 cu protectie IP68 si super baterie – Cei de la UTOK au lansat astazi, 15.10.2015 inca un telefon din gama Dorel, modelul Dorel 4 cu protectie IP68, telefon ce reinvie aceasta gama de telefoane rezistente (rugged) dar de data aceasta specificatiile sunt superioare modelelor lansate anterior, primul model Dorel fiind lansat la inceputul anului 2015.

UTOK Dorel 4 este cel mai rezistent smartphone rugged din gama, fiind echipat cu protecție specifică standardului IP68. Învelișul cauciucat, rezistent asigură protecție completă împotriva prafului, a imersiei în apa adâncă de până la 1.2 metri, timp de maxim 40 de minute și a șocurilor mecanice pe distanțe de până la 1.2 metri. Și pentru că rezistența este importantă în locurile unde interacționezi cu UTOK Dorel 4, ecranul IPS de 4″ include tehnologia Gorilla Glass.

UTOK-Dorel-4-6

UTOK Dorel 4 este un telefon Dual SIM ce ruleaza pe o platforma Android 4.4.2 KitKat, Quad Core MediaTek 6582, procesor ce ruleaza pana la frecvente de 1.3 GHz, dispune de 1 GB memorie RAM si 8 GB spatiu de stocare intern dar si de slot suplimentar pentru extinderea spatiului de stocare cu inca 32 GB printr-un card de memorie MicroSD, ambele cartele sunt SIM-uri de marime normala, telefonul functionand in retelele 2G si 3G 900/2100 MHz.

UTOK Dorel 4 este echipat si cu doua camere foto, cea principala avand un senzor de 8MP si camera secundara de 1.3 MP, dotat cu G-Sensor, Senzor de proximitate, Senzor de lumina, Giroscop, Busola, LED pentru notificari dar si butoane speciale pentru activarea rapida a camerei foto, functiei S.O.S, preluarea sau respingerea apelurilor telefonice sau deblocarea ecranului.

Ecranul acestui telefon este unul de 4″ cu rezolutie 480 x 854 px, un IPS cu sticla de protectie rezistenta de tip Corning Gorilla Glass 4, dispune de o garantie de 2 ani de zile, acumulator cu o capacitate de 4500 mAh de tip LI-IO ce asigura o autonomie de pana la 30 de zile in asteptare, greutatea telefonului este de 243 g, nelipsind nici clasicele conexiuni WiFi, 3G, Bluetooth 4.0 sau GPS.

Pretul telefonului este de 1299 lei pe site-ul Utok.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here