Vernee Apollo X si aplicatia OXI, experienta deskTOP pe telefon, cel putin asta ne promit cei de la Vernee in curand. Stim ca deja ca Vernee Apollo X va fi dotat si cu interfata proprie VOS despre care am discutat aici.

Se pare insa ca aceasta companie din China nu se opreste aici si tinteste mai sus, ei au dezvoltat aplicatia OXI ce ar veni “la pachet” cu acest nou terminal prezentat in cadrul MWC 2017, o aplicatie ce ne permite sa transformam acest telefon intr-un mini PC, ceva de genul Windows pe telefon, asta pentru a fi pe intelesul tuturor.

Vernee Apollo X si aplicatia OXI – Pe scurt, telefonul Vernee Apollo X va fi capabil sa se conecteze la orice display extern folosind interfata Miracast sau prin intermediul cablurilor (USB dedicate sau HDMI) si astfel vom avea un sistem de operare complet schimbat pe acel display, telefonul va putea fi folosit in continuare.

Pentru a intelege mult mai bine ceea ce va face aplicatia OXI, puteti urmari clipul de mai jos:

Cei de la Vernee ne promit ca aceasta aplicatie va putea fi folosita in curand nu numai pe acest telefon, ea va fi disponibila si pentru alte terminale mai dotate, detalii complete despre OXI puteti afla si accesand site-ul oficial. Tot acolo observam ca este bazat pe CM 13 si este deja disponibil spre descarcare pentru OnePlus 3, Nexus 5X, Samsung S4 Advance LTE (I9506), Xiaomi Redmi Note 3 Pro dar si pentru alte cateva modele.

CITESTE SI:  Numai 1699 lei la quickmobile, XIAOMI Pocophone F1

Vernee Apollo X si aplicatia OXI, experienta desktop pe telefon

Vernee Apollo X si aplicatia OXI – Telefonul Vernee Apollo X este dotat cu procesorul MediaTEK Helio X20, adica MT6797, nu este tocmai un procesor nou, el a fost lansat la finalul anului 2015 si fabricat pe o tehnologie de 20nm, ruleaza la o frecventa maxima de 2.3 GHz (2.3 GHz Dual-core ARM Cortex-A72, 1.85 GHz quad-core ARM Cortex-A53, 1.4 GHz quad-core ARM Cortex-A53 – 10 nuclee), are o placa grafica integrata de tip Mali-T880 MP4 la 780 MHz si suport pentru RAM de tip 32 bit dual channel (800 MHz LPDDR3). Telefonul va costa conform celor de la gearbest.com putin peste 200 USD.

 

Vernee Apollo X si aplicatia OXI, experienta desktop pe telefon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree