Vernee Thor, primul telefon cu mtk 6753 ce primeste Android 7 Nougat, informatia este oficiala si a fost cominicata chiar de catre compania Vernee ce se pregateste de lansarea mai multor modele de telefoane cu Android, asta se va intampla in cadrul MWC 2017, am discutat despre asta AICI.

Vernee Thor a fost lansat in luna aprilie 2016 si de atunci, el a primit nu mai putin de 6 actualizari de firmware, actualizari ce au reparat din problemele semnalate de catre utilizatori, acum Android Nougat va sosi via OTA si asta se intampla incepand cu data de 21.02.2017.

Astfel, daca aveti un Vernee Thor puteti verifica daca ati primit aceasta actualizare, am prezentat intr-un tutorial cum puteti verifica daca aveti o actualizare OTA disponibila in acest articol.

Vernee Thor, primul telefon cu MTK 6753 ce primeste Android 7 Nougat

Probabil ca actualizarea OTA la versiunea Android Nougat va fi disponibila numai pentru cei ce au un sistem de operare nemodificat si datorita diferentelor de soft intre Android Marshmallow si Android Nougat, cei de la Vernee au cateva sfaturi referitoare la acest update.

CITESTE SI:  Opinie - Cu ce ar trebui sa vina nou Samsung Galaxy S10?

In primul rand, este bine ca utilizatorul sa faca un backup al datelor personale (mesaje text, fisiere audio sau video, poze, etc) si asta deoarece este recomandat ca dupa ce actualizarea la Nougat s-a efectuat sa se faca o resetare la velorile din fabrica, in caz contrar se pare ca vor fi probleme la setarea sunetului de apel, aceste informatii au fost puse la dispozitie chiar de catre cei de la Vernee.

Vernee Thor este un telefon mai mult decat ok, prin vara lui 2016 l-am avut si eu la teste trimis de catre magazinul gearbest, magazin ce-l vinde la ora actuala la un pret mai mult decat ok, oferta este aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree